reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2024

reklama
Też czytałam, że tam się wszystko rozciąga i przystosowuje :) ogólnie to plamień żadnych nie mam, ale chyba dopóki nie zobaczę na usg zarodka to będę tak panikować 😏
U mnie to była implantacja niby. Chociaż i tak spanikowałam bo to bylo w dzień testowania, rano test, wieczorem brązowy śluz. Pani doktor mnie uspokoiła, że to musiały być resztki z implantacji które po prostu zalegały

U mnie to była implantacja niby. Chociaż i tak spanikowałam bo to bylo w dzień testowania, rano test, wieczorem brązowy śluz. Pani doktor mnie uspokoiła, że to musiały być resztki z implantacji które po prostu zalegały
Ja żadnych plamień nie miałam, leci mi dużo białego i przezroczystego śluzu ale momentami uczucie jest takie, jakby to właśnie był okres i latam sprawdzać. Pewnie ten mój ból dzisiejszy jest normalny ale wiadomo, panika jest a wiem, że do gina nie mam co iść teraz bo i tak nic nie poradzi.

Dziewczyny a Wy też macie takie bóle jak przy okresie? Bo ja dziś się czuje jakbym miała okres - podbrzusze, krzyż mnie boli. Chodzę co chwila do łazienki żeby sprawdzić czy nic nie plamię bo mam wrażenie, że za sekundę dostanę 🩸
Ja nie mam takich bóli ale za to wzdęcia zaczęły mnie mocno męczyć.🙄 Do tego stopnia, że w nocy spać nie mogę. Może muszę jeść mniej 😬

reklama
Do góry