reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2024

reklama
Dziewczyny a Wy też macie takie bóle jak przy okresie? Bo ja dziś się czuje jakbym miała okres - podbrzusze, krzyż mnie boli. Chodzę co chwila do łazienki żeby sprawdzić czy nic nie plamię bo mam wrażenie, że za sekundę dostanę 🩸

Dziewczyny a Wy też macie takie bóle jak przy okresie? Bo ja dziś się czuje jakbym miała okres - podbrzusze, krzyż mnie boli. Chodzę co chwila do łazienki żeby sprawdzić czy nic nie plamię bo mam wrażenie, że za sekundę dostanę 🩸
Teraz już nie ale w terminie spodziewanej miesiączki też takie miałam

Haha ja już miałam podobne bóle ale dziś to jest tragedia od rana 🙈
Też tak miałam na samym początku, często chodziłam żeby tylko sprawdzić czy przypadkiem nie krwawię. Teraz już trochę ochłonęłam z tym bo oprócz jednego plamienia przed okresem nic nie było ale czasami miewam takie ciągniecie, nie wiem czy to wzdęcia czy co 😅 Gdzieś czytałam, że macica się rozciąga

reklama
Też tak miałam na samym początku, często chodziłam żeby tylko sprawdzić czy przypadkiem nie krwawię. Teraz już trochę ochłonęłam z tym bo oprócz jednego plamienia przed okresem nic nie było ale czasami miewam takie ciągniecie, nie wiem czy to wzdęcia czy co 😅 Gdzieś czytałam, że macica się rozciąga
Też czytałam, że tam się wszystko rozciąga i przystosowuje :) ogólnie to plamień żadnych nie mam, ale chyba dopóki nie zobaczę na usg zarodka to będę tak panikować 😏

Do góry