Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja osobiście kociej kuwety już nie sprzątam Mimo, że nie wychodzi to czasem dajemy jej surowe mięso do jedzenia.Ja w pierwszej ciąży miałam mało przeciwciał. Oprócz mycia no to w sumie nic więcej nie zrobimy no
Teraz już nie ale w terminie spodziewanej miesiączki też takie miałamDziewczyny a Wy też macie takie bóle jak przy okresie? Bo ja dziś się czuje jakbym miała okres - podbrzusze, krzyż mnie boli. Chodzę co chwila do łazienki żeby sprawdzić czy nic nie plamię bo mam wrażenie, że za sekundę dostanę
tak. co chwile jest to pytanieDziewczyny a Wy też macie takie bóle jak przy okresie? Bo ja dziś się czuje jakbym miała okres - podbrzusze, krzyż mnie boli. Chodzę co chwila do łazienki żeby sprawdzić czy nic nie plamię bo mam wrażenie, że za sekundę dostanę
Ja termin miałam tydzień temu i miałam ale lżejsze, dziś jest tragediaTeraz już nie ale w terminie spodziewanej miesiączki też takie miałam
Haha ja już miałam podobne bóle ale dziś to jest tragedia od ranatak. co chwile jest to pytanie
Też tak miałam na samym początku, często chodziłam żeby tylko sprawdzić czy przypadkiem nie krwawię. Teraz już trochę ochłonęłam z tym bo oprócz jednego plamienia przed okresem nic nie było ale czasami miewam takie ciągniecie, nie wiem czy to wzdęcia czy co Gdzieś czytałam, że macica się rozciągaHaha ja już miałam podobne bóle ale dziś to jest tragedia od rana
Też czytałam, że tam się wszystko rozciąga i przystosowuje ogólnie to plamień żadnych nie mam, ale chyba dopóki nie zobaczę na usg zarodka to będę tak panikowaćTeż tak miałam na samym początku, często chodziłam żeby tylko sprawdzić czy przypadkiem nie krwawię. Teraz już trochę ochłonęłam z tym bo oprócz jednego plamienia przed okresem nic nie było ale czasami miewam takie ciągniecie, nie wiem czy to wzdęcia czy co Gdzieś czytałam, że macica się rozciąga