Rzuciłam okiem to raczej ja chwalą. O mojej też myślałam że jest dobra i pewnie jest ale trochę jej podejście dzisiaj mnie tak średnio. Tak piszecie o wątróbce itd ja się zapytałam o soję. Moja mama nie je mięsa ostatnio i często robi np ala smalec z granulatu sojowego i zapytałam czy unikać soi to powiedziała że ciąża to nie choroba wszystko można. Jeszcze coś zapytałam to czemu nie. Ani razu w ciąży nie miałam żadnych akcji humorystycznych, a wyszłam dzisiaj i mąż się pyta czemu płaczę przecież powinnam się cieszyć że widziałam zarodek, a ja byłam tak zła na siebie że pojechalam. Wszystko takie...Opinie ma różne, dość specyficzna, ale ja znam sporo osób, którym pomogła, według mnie jest dobrym lekarzem.
reklama
Nasturtium
Fanka BB :)
Rzuciłam okiem to raczej ja chwalą. O mojej też myślałam że jest dobra i pewnie jest ale trochę jej podejście dzisiaj mnie tak średnio. Tak piszecie o wątróbce itd ja się zapytałam o soję. Moja mama nie je mięsa ostatnio i często robi np ala smalec z granulatu sojowego i zapytałam czy unikać soi to powiedziała że ciąża to nie choroba wszystko można. Jeszcze coś zapytałam to czemu nie. Ani razu w ciąży nie miałam żadnych akcji humorystycznych, a wyszłam dzisiaj i mąż się pyta czemu płaczę przecież powinnam się cieszyć że widziałam zarodek, a ja byłam tak zła na siebie że pojechalam. Wszystko takie...
Spróbuj u Baś, nie jest tania, ale ja byłam u wielu lekarzy, z niej jestem najbardziej zadowolona.
Oleczqa002
A też ją kojarzę z Medeora w którym rodziłam i będę rodzić faktycznie jest polecana i ma dobre opinieBaś- Budecka.
Pyrolka
Właśnie powiedział mi, że po tej wizycie 6 lipca dwa tygodnie później przyjadę na prenatalne więc nie wiem co teraz tam będzie sprawdzał, pewnie czy dalej rozwija się dobrze.To juz prawie prenatalne wtedy
nindziaa
Moderator
O musztardę też uwielbiam ale to od zawsze, nie w ciąży Moja ulubiona kanapka to ser żółty i musztardaA ja z musztardą stołową
Butterfly.
ogólnie nie powinno się puszczać serduszka do 10-12 tc na głos nowe wytyczne nie wiem czy słyszałaś lekarz powinien podać ci tylko szybkość tętna dzidziusia4+5 to bardzo wcześnie jak na wizytę za 2 tyg na pewno już będzie słychać serduszko ja miałam dziś wg appki 6+6 ale ciąża okazuje się 2 tyg młodsza niż wg appki to też mam stres ale jestem dobrej myśli, że 4 lipca usłyszę już
Butterfly.
Bafinka
Witam @emilcia rozgość się, spokojnych 9miesiecy
@Lilka gratuluję rocznicy dużo miłości, szczęścia i cierpliwości na dalsze lata
Widzę że rozmawiacie o rzeczach zakazanych powiem wam że ja o wit A pierwsze słyszę a już 3 ciążę donoszone ciążę zana ja kocham sery pleśniowe właśnie wczoraj sobie kupiłam i chociaż kawałeczek zjadłam taką mam ochotę.. przecież od małego maseczka nic mi nie będzie...
Tak to chyba jest że przy pierwszej ciąży się panikuje co krok a w kolejnych nabiera się doświadczenia i jest spokojniej...
Ja pierwszy raz mam wylizyte tak późno.. (7+6) zawsze się umawiałam zaraz po zrobionym teście ale właśnie wtedy nie wiele widać i tylko stres teraz też się stresuje czy wsio ok ale nie nawiązuje.. czekam do Środy
Za tydz wyjeżdżam na dwa tyg do Chorwacji i martwię się bardziej żeby tam mi się coś nie stało.. krwawienie, poparzenie.. nie wiem.. to mnie bardziej stresuje.. jakie kremy używacie z filtrem? Ja zawsze kupuję co mi w ręce wpadnie w drogeri.. mam już dwie 50 i trzy 30 ale ja na rodzine 5 osobowa i zastanawiam się czy starczy macie coś dobrego po opalaniu?
Widzę że rozmawiacie o rzeczach zakazanych powiem wam że ja o wit A pierwsze słyszę a już 3 ciążę donoszone ciążę zana ja kocham sery pleśniowe właśnie wczoraj sobie kupiłam i chociaż kawałeczek zjadłam taką mam ochotę.. przecież od małego maseczka nic mi nie będzie...
Tak to chyba jest że przy pierwszej ciąży się panikuje co krok a w kolejnych nabiera się doświadczenia i jest spokojniej...
Ja pierwszy raz mam wylizyte tak późno.. (7+6) zawsze się umawiałam zaraz po zrobionym teście ale właśnie wtedy nie wiele widać i tylko stres teraz też się stresuje czy wsio ok ale nie nawiązuje.. czekam do Środy
Za tydz wyjeżdżam na dwa tyg do Chorwacji i martwię się bardziej żeby tam mi się coś nie stało.. krwawienie, poparzenie.. nie wiem.. to mnie bardziej stresuje.. jakie kremy używacie z filtrem? Ja zawsze kupuję co mi w ręce wpadnie w drogeri.. mam już dwie 50 i trzy 30 ale ja na rodzine 5 osobowa i zastanawiam się czy starczy macie coś dobrego po opalaniu?
reklama
nindziaa
Moderator
W sumie to w Polsce większość takich serow jest robionych z mleka pasteryzowanego i takie można jeść. Z surowego nie można.Witam @emilcia rozgość się, spokojnych 9miesiecy