reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2024

No tak wyczytałam właśnie, ale wiesz jak to jest zaraz stres. Mialam niedawno 1 a teraz juz kilka. Male bardzo ale zauważyłam.
A pisałaś, że byliście na wakacjach ostatnio może od wody cos? Ja jak jeżdżę nad morze to zawsze wracam z suchą skórą bo tam mają kiepską twardą kranówkę. Zresztą mam rodzinę nad morzem i też narzekają na wodę

reklama
A pisałaś, że byliście na wakacjach ostatnio może od wody cos? Ja jak jeżdżę nad morze to zawsze wracam z suchą skórą bo tam mają kiepską twardą kranówkę. Zresztą mam rodzinę nad morzem i też narzekają na wodę

No tez mi to przeszlo przez myśl, ze moze wiesz od slonca czy cos czy po prostu jakos organizm pokazuje, ze za cieplo za duzo slonca itp. No oby to nic takiego.

Ja już po wizycie 😊. Widoczny tylko zarodek, ale akurat tego się spodziewałam. Ogólnie wszystko w porządku, kolejna wizyta 7 lipca. Nie wiem czy aż tak długo wytrzymam, a niestety moja Pani Doktor wybiera się na urlop i jedyne wyjście to iść na wizytę do kogoś innego by zobaczyć czy bije serduszko. Niepotrzebnie się tak stresowałam 😐

Ja już po wizycie 😊. Widoczny tylko zarodek, ale akurat tego się spodziewałam. Ogólnie wszystko w porządku, kolejna wizyta 7 lipca. Nie wiem czy aż tak długo wytrzymam, a niestety moja Pani Doktor wybiera się na urlop i jedyne wyjście to iść na wizytę do kogoś innego by zobaczyć czy bije serduszko. Niepotrzebnie się tak stresowałam 😐

A przypomnij który tydzien?

Ja właśnie też po wizycie, też widoczny tylko zarodek. Trochę się zmartwiłam bo ciąża wygląda na młodszą minimum tydzień oczywiście ja już stres. Ja mam dzisiaj 4+5 według apki.

reklama
Posmarowałam właśnie maścią z wit. A. No trochę panikuje, normlanie bym olala sprawę ale teraz jakos tak wszystko człowiek do siebie bierze.
Przecież w ciąży nie można stosować maści z witaminą a 🙈witamina a to inaczej retinol a retinoidy są zakazane ….
I zanim, któraś mi powie, że przesadzam - w zeszły weekend poparzyłam sobie tak całą twarz. Serum używam od roku i nic, a teraz jak hormony zadziałały to miałam normalnie czerwoną łuszcząca się skórę, 5 dni smarowałam się pianką z pantenolem żeby zeszło. Wtedy jeszcze nie wiedziałam co jest grane 😅

Do góry