reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2024

Dziękuję za pocieszenie. Ja w ogóle nie wiem kiedy miałam owulację bo jestem po odstawieniu leków, a ostatnią miesiączkę miałam z 1,5 roku temu.
no właśnie!!! Więc to napewno to! Owulacja się przesunęła, dobrze że idziesz za tydz to już napewno będzie ✊🥰 ominie cię ten stres co ja miałam robiąc USG co 2 dni🙈

reklama
Ja już po wizycie i chyba nie jest dobrze..
Dziś teoretycznie 6+1 brak akcji serca..
YS 0.28cm
GS 1.26cm

Za tydzień w środę kontrola.. Ale ja nie mam nadziei
Głowa do góry, ja miałam tak w pierwszej ciąży, dwa dni później kiedy trafiłam do szpitala byłam pewna że znowu ciąża nie rozwinęła się, ale lekarz który mi robił USG włączył mi na głośnik bijące serduszko.
Bądź dobrej myśli, wiem że to nie jest łatwe ale mimo to staraj się trochę uspokoić 🙂

Musiałam dzisiaj sobie kupić nowe biustonosze 🙈 Piersi mi się tak powiększyły, że wszystkie stare uciskają 😩 Aż się boję co będzie później
Ja to mam nadzieję, że mi urosną, bo w pierwszej ciąży dobilam z rozmiaru C na E, ale po zakończeniu karmienia piersią zleciały mi na B 😅 chciałabym wykorzystać tamte staniki do kp 😁

Zaczynam się coraz bardziej stresować. Progesteron, który 05.06 wynosił 22,20, 07.06 - 20,20, 09.06 - 19,60 dzisiaj wynosi 14,15. Taki spadek jest normalny? Może miałyście podobną sytuację. Dodam, że dzisiejsze badanie robiłam w innym laboratorium niż te wcześniejsze. Wizytę mam dopiero w piątek i zastanawiam się czy powinnam czekać do tego terminu czy szukać gdzieś wizyty wcześniej. Trochę już zaczynam wariować 😞

Zaczynam się coraz bardziej stresować. Progesteron, który 05.06 wynosił 22,20, 07.06 - 20,20, 09.06 - 19,60 dzisiaj wynosi 14,15. Taki spadek jest normalny? Może miałyście podobną sytuację. Dodam, że dzisiejsze badanie robiłam w innym laboratorium niż te wcześniejsze. Wizytę mam dopiero w piątek i zastanawiam się czy powinnam czekać do tego terminu czy szukać gdzieś wizyty wcześniej. Trochę już zaczynam wariować 😞
Na spokojnie - inne laboratorium wiąże się z innym sprzętem do badania. Dodatkowo progesteron wytwarza się skokowo i może mieć różne wartości w ciągu dnia 😊 a betę powtarzałaś? Najważniejszy jest jej przyrost 🙂 ale też pamiętaj, że może to być niemiarodajne jeżeli to inne labo 🙃

reklama
Na spokojnie - inne laboratorium wiąże się z innym sprzętem do badania. Dodatkowo progesteron wytwarza się skokowo i może mieć różne wartości w ciągu dnia 😊 a betę powtarzałaś? Najważniejszy jest jej przyrost 🙂 ale też pamiętaj, że może to być niemiarodajne jeżeli to inne labo 🙃
Dziękuję za dobre słowo 🙂 Przyrost bety według kalkulatora jest prawidłowy. Powinnam chyba trochę wyluzować 😀

Do góry