MaGdaLenAx94
Fanka BB :)
O to ja rownież dołączę na fb
To musisz napisać do Diana Sulska na fb i Cię doda. Bo to jest grupa prywatna. Ona ma ślubne zdjęcie profilowe
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O to ja rownież dołączę na fb
DziękujęTo musisz napisać do Diana Sulska na fb i Cię doda. Bo to jest grupa prywatna. Ona ma ślubne zdjęcie profilowe
Dzięki Denerwuje się tym czymś co mi wyskoczyło, a Ty Moly jakie masz podejście do tego?Maść hascovir
A miałaś wcześniej kiedykolwiek opryszczkę? Bo jeżeli to kolejna, to nie ma się czym martwić, maść i za pare dni zniknie.Dzięki Denerwuje się tym czymś co mi wyskoczyło, a Ty Moly jakie masz podejście do tego?
A miałaś wcześniej kiedykolwiek opryszczkę? Bo jeżeli to kolejna, to nie ma się czym martwić, maść i za pare dni zniknie.
Gorzej jeżeli to pierwsza taka opryszczka u Ciebie, wtedy najlepiej udać się do swojego lekarza prowadzącego na konsultacje, bo infekcja pierwotna w ciąży jest zagrożeniem dla dziecka.
Ja od początku ciąży miałam opryszczkę już z 5-6 razy i od razu jak tylko czuję że mnie zaczyna swędzieć warga i widze zgrubienie to biorę maść i nie dopuszczam żeby urosła. Konsultowałam to z moją doktor i bezpiecznie można stosować maść z acyklowirem w ciąży, a nawet tabletki, ale jakoś mam wrażenie, że maść działa na mnie lepiej.