мą∂яα ιиα¢zєנ :)
Fanka BB :)
U mnie dziś 10+2Ale ja mam dopiero 10 tydzień to jeszcze trochę do końca 1 trymestr mam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie dziś 10+2Ale ja mam dopiero 10 tydzień to jeszcze trochę do końca 1 trymestr mam
Ja nie robiłam . I stwierdziłam ze nie będę robić . Doszłam do wniosku ze przecież gdyby dziecko było by chore to i tak go nie usune . A na usg gdyby było coś nie tak to i tak bym się dowiedziała . Ale wyszło wszystko ok lekarz mi wszystko pokazywał . A z tego testu i tak się nie dowiem czy dziecko może mieć autyzm jak córka .Dzień dobry, jak u Was samopoczucie?
U mnie drugi dzień trochę lepiej, ale jeszcze nie tak jakbym chciała
Prenatalne mam umówione na 4.08, będzie 12+4, może już dowiemy się kto mieszka w brzuchu.
Czy któraś tak jak ja rezygnuje z pappy?
Ja mam 9+2 czyli aplikacja mi pokazuje 10 i tak też mówię ale nie do końca nadal rozumiemU mnie dziś 10+2
Mnie w pierwszej ciąży aż do 6 miesiąca mdłości i wymioty męczyły . A teraz już nic mi nie dolegaNo też prawda. Czasem męczy mniej, czasem wiecej a potem właśnie powoli mija. Chyba że któraś ma pecha i ja męczy całą ciążę
Dokladnie mam to samo zdanie.Ja nie robiłam . I stwierdziłam ze nie będę robić . Doszłam do wniosku ze przecież gdyby dziecko było by chore to i tak go nie usune . A na usg gdyby było coś nie tak to i tak bym się dowiedziała . Ale wyszło wszystko ok lekarz mi wszystko pokazywał . A z tego testu i tak się nie dowiem czy dziecko może mieć autyzm jak córka .
Bo lekarze liczą skończone tygodnie przynajmniej u mnie, ja teraz mówię ze 10 tydz. Bo leci 11 ale skończonych mam 10 tyg i 2 dniJa mam 9+2 czyli aplikacja mi pokazuje 10 i tak też mówię ale nie do końca nadal rozumiem
No to ja skończone mam 9 tygodni i 2 dni ale co. Ja mówię tak jak mi aplikacja pokazujeBo lekarze liczą skończone tygodnie przynajmniej u mnie, ja teraz mówię ze 10 tydz. Bo leci 11 ale skończonych mam 10 tyg i 2 dni
Ja też robię samo usgDzień dobry, jak u Was samopoczucie?
U mnie drugi dzień trochę lepiej, ale jeszcze nie tak jakbym chciała
Prenatalne mam umówione na 4.08, będzie 12+4, może już dowiemy się kto mieszka w brzuchu.
Czy któraś tak jak ja rezygnuje z pappy?
A ja właśnie nie mam na nic konkretnego smaku. Ani na słodkie ani kwasne. Nic takiego ani nic takiego czegoś kiedyś nie jadłam a teraz bym jadlaDziewczyny czy już królują u was jakieś zdecydowane smaki ?
Słodko? Ostro? Słono?
U mnie zdecydowanie na ostro jeśli coś jem np kebab musi być ostry,do kanapek specjalnie kupiłam pokrojone w plasterki papryczki jalapenio, do każdej zupy dodaję pieprzu i chilli
Żelki już mi nie smakują,za to sernik z Brownie z biedry wciągam nosem i jagodzianki.
Po szpitalu od wczoraj apetyt powrócił