O Boziu, ja też. Udało się na 9.30 rano, więc o tyle lepiej niż poprzednio, gdzie mialam na 16.10 i weszlam o 17. Muszę chyba zacząć medytować, żeby nie spanikować przed.Ja mam prenatalne 16 sierpnia
reklama
Agulekjuleczka
Fanka BB :)
Ja mam na 12.40O Boziu, ja też. Udało się na 9.30 rano, więc o tyle lepiej niż poprzednio, gdzie mialam na 16.10 i weszlam o 17. Muszę chyba zacząć medytować, żeby nie spanikować przed.
Wszystkim, a szczególnie pierwszorazowym mamom, polecam profil na IG Fizjomommy. Mega przystępna wiedza na temat prawidłowej pielęgnacji i wspomagania rozwoju fizycznego
U nas dziś przedostatni dzień goście, ale okazało się, że w sobotę mamy pogrzeb w rodzinie męża, więc weekend też poza domem. Chciałabym w końcu trochę odpocząć
U nas dziś przedostatni dzień goście, ale okazało się, że w sobotę mamy pogrzeb w rodzinie męża, więc weekend też poza domem. Chciałabym w końcu trochę odpocząć
Moniu1
Aktywna w BB
Update ze wczoraj. Wkurzyłam się na służbę zdrowia i wyszłam. Poszłam prywatnie za 300zl i jest wszystko dobrze. Mam 4.4 cm szczęścia ❤ miałam badanie wymaz z pochwy, a na te bole mogę brać nospe i magnez. Nie przyznałam się ze te bóle to ze stresu. Było mi wstyd za mojego siedzącego obok faceta który naburmuszony tylko powiedział że ja codziennie gadam ze cos może być źle. No bo się tym przejmuje a jak on robi ciągle awantury o pierdoły i na mnie krzyczy to jak mam być spokojna? Ja myślałam że ciąża to taki piękny czas oczekiwania i radości a ciągle tylko płacze. Wczoraj mi powiedział że zawieze mi wszystkie rzeczy do mojej mamyJa właśnie czekam na IP tylko że mój problem to ciągły ból brzucha ale ze nie ma krwawienia to nie jestem nagłym przypadkiem i mam czekać na końcu kolejki i być przyjęta po wszystkich planowanych wizytach.... lol.. śniadania nie zjadłam bo wstałam i przyjechałam... zamówiłam sobie przez apke w międzyczasie wizytę z pakietu medycznego, ciekawe co będzie szybciej...
MaGdaLenAx94
Przykro mi ze tak Cię traktuje musisz z nim porozmawiać bo tak być nie mozeUpdate ze wczoraj. Wkurzyłam się na służbę zdrowia i wyszłam. Poszłam prywatnie za 300zl i jest wszystko dobrze. Mam 4.4 cm szczęścia ❤ miałam badanie wymaz z pochwy, a na te bole mogę brać nospe i magnez. Nie przyznałam się ze te bóle to ze stresu. Było mi wstyd za mojego siedzącego obok faceta który naburmuszony tylko powiedział że ja codziennie gadam ze cos może być źle. No bo się tym przejmuje a jak on robi ciągle awantury o pierdoły i na mnie krzyczy to jak mam być spokojna? Ja myślałam że ciąża to taki piękny czas oczekiwania i radości a ciągle tylko płacze. Wczoraj mi powiedział że zawieze mi wszystkie rzeczy do mojej mamy
Kobieta w ciąży jest bardzo emocjonalna, hormony robią swoje, więc zasługuje na wyrozumiałość i nie nastawianie na zbędny stres. Nie przejmuj się. Jeśli rozmowy nie pomogą to pomyśl czy kilkudniowy reset nie wyjdzie Ci na dobre.Update ze wczoraj. Wkurzyłam się na służbę zdrowia i wyszłam. Poszłam prywatnie za 300zl i jest wszystko dobrze. Mam 4.4 cm szczęścia ❤ miałam badanie wymaz z pochwy, a na te bole mogę brać nospe i magnez. Nie przyznałam się ze te bóle to ze stresu. Było mi wstyd za mojego siedzącego obok faceta który naburmuszony tylko powiedział że ja codziennie gadam ze cos może być źle. No bo się tym przejmuje a jak on robi ciągle awantury o pierdoły i na mnie krzyczy to jak mam być spokojna? Ja myślałam że ciąża to taki piękny czas oczekiwania i radości a ciągle tylko płacze. Wczoraj mi powiedział że zawieze mi wszystkie rzeczy do mojej mamy
Dzisiaj na fb znalazłam takie piękne skarpetki Może komuś też przypadną do gustu
Załączniki
Moniu1
Aktywna w BB
Hahaha Piękne skarpetki dzięki, w końcu od kilku dni się prawdziwie szczerze uśmiechnęłamKobieta w ciąży jest bardzo emocjonalna, hormony robią swoje, więc zasługuje na wyrozumiałość i nie nastawianie na zbędny stres. Nie przejmuj się. Jeśli rozmowy nie pomogą to pomyśl czy kilkudniowy reset nie wyjdzie Ci na dobre.
Dzisiaj na fb znalazłam takie piękne skarpetki Może komuś też przypadną do gustu
Msszczotka
Przyjadę pomoc Ci go spakować.....Update ze wczoraj. Wkurzyłam się na służbę zdrowia i wyszłam. Poszłam prywatnie za 300zl i jest wszystko dobrze. Mam 4.4 cm szczęścia ❤ miałam badanie wymaz z pochwy, a na te bole mogę brać nospe i magnez. Nie przyznałam się ze te bóle to ze stresu. Było mi wstyd za mojego siedzącego obok faceta który naburmuszony tylko powiedział że ja codziennie gadam ze cos może być źle. No bo się tym przejmuje a jak on robi ciągle awantury o pierdoły i na mnie krzyczy to jak mam być spokojna? Ja myślałam że ciąża to taki piękny czas oczekiwania i radości a ciągle tylko płacze. Wczoraj mi powiedział że zawieze mi wszystkie rzeczy do mojej mamy
Paulina9303
Zaangażowana w BB
Ale że na serio tak powiedział? Czy tylko takie "straszenie"?Update ze wczoraj. Wkurzyłam się na służbę zdrowia i wyszłam. Poszłam prywatnie za 300zl i jest wszystko dobrze. Mam 4.4 cm szczęścia ❤ miałam badanie wymaz z pochwy, a na te bole mogę brać nospe i magnez. Nie przyznałam się ze te bóle to ze stresu. Było mi wstyd za mojego siedzącego obok faceta który naburmuszony tylko powiedział że ja codziennie gadam ze cos może być źle. No bo się tym przejmuje a jak on robi ciągle awantury o pierdoły i na mnie krzyczy to jak mam być spokojna? Ja myślałam że ciąża to taki piękny czas oczekiwania i radości a ciągle tylko płacze. Wczoraj mi powiedział że zawieze mi wszystkie rzeczy do mojej mamy
reklama
tez przyjadę ! Nóż mi się w kieszeni otwiera jak to czytam. Nie każdy facet musi gotować czy sprzątać, ale każdy normalny mężczyzna powinien dbać o kobietę która nosi pod sercem jego dziecko. Sama sobie go nie zrobiłaś tylko była to wasza wspólna decyzja. Ominął lekcje biologii w szkole ? Skoro masz złe myśli to powinien cię wspierać i szukać rozwiązań?Przyjadę pomoc Ci go spakować.....
Mnie pomogły dopiero co tygodniowe wizyty. Co kilka dni podglądamy malca i to daje mi wiarę, że będzie dobrze. Może tobie tez by pomogło ?