reklama
MaGdaLenAx94
Fanka BB :)
A coś Ci dolega?Ja dzisiaj zrobilam test na covid i mam wynik pozytywny
ja akurat pracuje wielkiej firmie ,więc jak pójdę na l4 moment się rozejdzie. Jeszcze szwagier mój tam pracuje . Chociaż i tak kiedyś byłam 3 miesiące w ciąży i dopiero mówiłam ,że ciąża tak myśleli,że leczę tarczycę ,bo leczyłam ,ale ciążowa i L4 nie miało nic z tym wspólnegoU nas wiedzą tylko moi rodzice i rodzice męża, na resztę przyjdzie czas jak się skończy pierwszy trymestr. Ja mam ten komfort ze jestem za granicą i nikt nie zauważy ze np nie pije alkoholu albo ze nie chodzę do pracy ♀
MaGdaLenAx94
No właśnie nie zawsze jest możliwość ukrycia ja tam w zabobony nie wierzę i bym najchętniej wszystkim powiedziała ale ze po pierwszej ciąży mam nauczkę to teraz wolę poczekać. Teściowej byśmy musieli powiedzieć. Bo mieszkają bardzo blisko i by zauważyli ze nie chodzę do pracy i ze alkohol odmawiam a jak już im powiedzieliśmy to uważałam że moi rodzice tak samo mogą wiedzieć
Od niedzieli goraczka, bol miesni, oczu, wczoraj doszla biegunka i delikatny kaszel..A coś Ci dolega?
MaGdaLenAx94
Znowu posłużę się przykładem kuzynki. Ona właśnie na początku tez miała covid. Była w szpitalu bo przy tym jeszcze miała zapalenie mocne pęcherza. Dali ja na izolatkę. Oczywiście miała jakiś antybiotyk. Ale covid nic nie zaszkodził. Także nie ma co się martwić. Myślę że i u Ciebie będzie dobrze. Gdyby nie te testy to byś myslala ze masz grypęOd niedzieli goraczka, bol miesni, oczu, wczoraj doszla biegunka i delikatny kaszel..
Dolatkaaaaa
O współczuje kuruj się czym tam możesz ja przechodziłam COVID 3 razy chwała ze teraz nie ma kwarantannyOd niedzieli goraczka, bol miesni, oczu, wczoraj doszla biegunka i delikatny kaszel..
@Zawik Ja w pierwszej ciąży koło 10 tyg miałam covid, na nic nie wpłynął, córka zdrowa. Będzie wszystko dobrze, infekcja jak infekcjaZnowu posłużę się przykładem kuzynki. Ona właśnie na początku tez miała covid. Była w szpitalu bo przy tym jeszcze miała zapalenie mocne pęcherza. Dali ja na izolatkę. Oczywiście miała jakiś antybiotyk. Ale covid nic nie zaszkodził. Także nie ma co się martwić. Myślę że i u Ciebie będzie dobrze. Gdyby nie te testy to byś myslala ze masz grypę
reklama
Dolatkaaaaa
Ja mam 29 mąż 30 w sumie rocznikowo to 31 ale on z ostatnich dni grudnia . Ogólnie moj mąż jest tak przerwrazliwony na punkcie tym ze urodził się w grudniu i cały rok do tylu wiec jak wzięliśmy ślub to wyliczył tak żeby dziecko się urodziło na początku roku byle tylko nie w grudniu no i się mu udało