reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2023

JA się w jeansy żadne nie mieszczę.. , leginsy ciasne.... w pepco kupiłam spodenki materiałowe krótkie to są akurat. Ogólnie wszystko mnie uwiera , nawet bielizna .
Muszę się w jakieś legi ciążowe zaopatrzyć.
Właśnie będę musiała leginsy tez sobie pokupować. Najlepiej z wyższym stanem lub ciążowe. Dzinsy może jedne sobie zakupie ciążowe żeby jakoś wyglądać a nie ciągle w leginsach chodzić

reklama
Macie jakieś wstępne typy imion dla dziewczynek i chłopczyków ? Bo mi się dość sporo podoba. Mąż by chciał dla córki Marysia. A dla mnie to takie jakby pospolite 🤷‍♀️
Mój tez chce Maria dla dziewczynki :p ogólnie jego imię zaczyna się na M, ja też mam na M, córeczka Marcelinka tez na M :D i chcemy żeby wszyscy byli na M. Mi się podoba Maja, ale nie mam wsparcia 🤷🏼‍♀️ A dla chłopca Mikołaj, bo tak miał soe nazywać mąż, ale nie wyszło 🤓

Oj będzie u nas o to ostra wojna, jak mąż mi swoje typy przedstawił to chyba będę musiała sama dziecko do urzędu zgłosić 😅😅😅
Mój też marudzi na Klarę, ale ja się będę trzymać swojego wyboru jeśli będzie druga dziewczynka. Już za pierwszym razem chciałam, żeby była Klara, ale mężowi się podobało mniej niż Alicja (u mnie Alicja było nr 2 na liście), więc stanęło na Ali. Powiedział wtedy, że następnym razem może być Klara, więc teraz nie ma odwoływania ;)

U nas też chyba będzie mini wojna 🤣🤣🤣 ja mam listę zrobioną. 15 imion dla córeczki i 18 dla synka 🤣 wiadomo nie wszystkie mie tak samo podobają ale te które mi wpadły w oko. Teraz będzie co eliminować do lutego i się dogadać jakoś 🤣 w ostateczności w szpitalu podam takie jak będę chciała 🤣 a że tutaj w Niemczech jest możliwość wyboru ze szpital zgłasza do urzędu więc mam przewagę 🤣🤣🤣

Pochwal się brzusiem. 😁
B4AAC46D-F133-4475-B9B5-4E039182CA1F.jpeg
03751033-0EDD-4CA5-B951-DE9DB03DD4B5.jpeg

reklama
Do góry