Msszczotka
Fanka BB :)
Ja mam 33 lata i to moja pierwsza ciąża Więc bez starych mi tu!33 u mnie za to będzie duża różnica wieku
14 i 8 lat między dziećmi.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam 33 lata i to moja pierwsza ciąża Więc bez starych mi tu!33 u mnie za to będzie duża różnica wieku
14 i 8 lat między dziećmi.
Mnie męczyły kolki jelitowe, gazy. Odstawiłam gluten i zapomniałam o bólach brzucha.Dziewczyny pomocy!
Od 3 dni mam mocno wzdęty brzuch i dzis w nocy obudzil mnie mocny skurcz brzucha, obrocilam sie na bok, wypuscilam nadmiar gazu i przeszlo.
Wstalam rano i w toalecie zobaczylam lekko brazowy sluz i czuje klucie w dole brzucha caly czas, nie ma zywej krwi, ale sie martwie.
Jest to 6tyg. W poniedzialek mam wizyte serduszkowa, tydzień temu potwierdzony pecherzyk z cialkiem zoltym.
Nie wiem co to moze byc i sie martwie
A masz receptę ?Dziewczyny jestem tak zdenerwowana, że aż mi niedobrze. 9 czerwca (4t i 4d) progesteron wyszedł mi 16,40. Wczoraj robiłam (7t i 4d) progesteron 10,40.....
Mój lekarz odpisze mi dopiero w poniedziałek. Kiedyś przepisał mi Duphaston w razie plamień. Nie bralam bo nie plamiłam. A teraz nie wiem czy wykupić i już zacząć brać czy czekać do poniedziałku.? Jestem załamana norma w 1 trymestrze od 11 do 44....POMOCY!!!!!
Jakbym miała takie wyniki to lekarz natychmiast kazałby mi zacząć przyjmować progesteron. Ja przyjmuję z jego polecenia nawet przy wyniku 27,5. Dla świetego spokoju wykup, weź, a lekarz pewnie jeszcze dopisze luteinęDziewczyny jestem tak zdenerwowana, że aż mi niedobrze. 9 czerwca (4t i 4d) progesteron wyszedł mi 16,40. Wczoraj robiłam (7t i 4d) progesteron 10,40.....
Mój lekarz odpisze mi dopiero w poniedziałek. Kiedyś przepisał mi Duphaston w razie plamień. Nie bralam bo nie plamiłam. A teraz nie wiem czy wykupić i już zacząć brać czy czekać do poniedziałku.? Jestem załamana norma w 1 trymestrze od 11 do 44....POMOCY!!!!!
Tydzien temu po wypróżnienia właśnie miałam dość sporo różowego śluzu. Ale mnie to zaniepokoiło i pojechałam na pogotowie po prostu, lekarz mnie zbadał i nie widział krwawienia więc jakieś naczynko najprawdopodobniej pękło. W poniedziałek miałam wizytę, dostałam odrazu magnez 3x2 i progesteron 3x1. Najlepiej jak Cię cos niepokoi to na pogotowie na forum ciężko stwierdzić czy się coś dzieje czy nieDziewczyny pomocy!
Od 3 dni mam mocno wzdęty brzuch i dzis w nocy obudzil mnie mocny skurcz brzucha, obrocilam sie na bok, wypuscilam nadmiar gazu i przeszlo.
Wstalam rano i w toalecie zobaczylam lekko brazowy sluz i czuje klucie w dole brzucha caly czas, nie ma zywej krwi, ale sie martwie.
Jest to 6tyg. W poniedzialek mam wizyte serduszkowa, tydzień temu potwierdzony pecherzyk z cialkiem zoltym.
Nie wiem co to moze byc i sie martwie
Jak progesteron spada to nie dobrze, jeśli masz receptę to wykup odrazuDziewczyny jestem tak zdenerwowana, że aż mi niedobrze. 9 czerwca (4t i 4d) progesteron wyszedł mi 16,40. Wczoraj robiłam (7t i 4d) progesteron 10,40.....
40 mam Myślę, ze jestem najstarsza tu. Ale czuję się i wyglądam na mniej, także się normalnie nie przyznaję, ze jestem tak staraJa mam 33 lata i to moja pierwsza ciąża Więc bez starych mi tu!