olka11135
Fanka BB :)
@Grabarzenka mam nadzieję, że u Ciebie wszystko w porządku, nie logujesz się od dawna
Bardzo możliwe że dostała bana
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@Grabarzenka mam nadzieję, że u Ciebie wszystko w porządku, nie logujesz się od dawna
Czytałam o wędzonym łososiu, że troszkę można. Tak za mną chod ale boję się spróbować. Jak myślicie?Jazda na rowerze nie jest zakazana, chociaż dość łatwo o uraz - może się zakręcić w głowie albo można stracić równowagę, ale znajoma lekarka do 6 czy 7 mc ciąży jeździła do pracy rowerem.
Jak wyżej - nic surowego, sery tylko pasteryzowane, nie są też zalecane ryby drapieżne (np tuńczyk, makrela) ze względu na dużą zawartość rtęci.
Miałam tak samo a teraz narzeczony mi wciska bo najchętniej same owoce bym jadła jak tak gorąco a ten rosół czekaA ja wczoraj w ten upał gotowałam rosół bo tak mi się chciało ze masakra ale i tak nie bardzo wszedł
Można, ale wędzonego na gorąco, na zimno nieCzytałam o wędzonym łososiu, że troszkę można. Tak za mną chod ale boję się spróbować. Jak myślicie?
Ok, pogrzebałam i chyba wiem za coBardzo możliwe że dostała bana
Ja tez tylko owoce jem . Gruszki banany i truskawki . Kanapkę dziś na sile wcisnęłam z drzemem brzoskwiniowym ale oczywiście na śniadanko był banan .Miałam tak samo a teraz narzeczony mi wciska bo najchętniej same owoce bym jadła jak tak gorąco a ten rosół czeka
Nie dostałam żadnego bana, bo nie miałam za co go otrzymaćBardzo możliwe że dostała bana