reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2023

kochane zmartwiłam się trochę tym hcg i postanowiłam ze pójdę jutro do lekarza zamiast tego 5 lipca i będzie sprawa jasna🙈 tylko mam takie pytanie czy myślicie ze jak jutro będzie 6+1 to będzie lekarz w stanie powiedzieć cos więcej oprócz tego ze jest pęcherzyk?😅
Jeśli to faktycznie będzie 6+1, to raczej będzie już zarodek, ale serduszka może jeszcze nie być, więc nie panikuj jak coś :)

reklama
Hej, wczoraj miałam wizytę, niestety nie ujrzałam zarodka. Oczywiście Pani doktor mnie uspokajała, bo to dopiero 5+6, ale wiecie jak jest.. cały wieczór przepłakany że stresu a dziś boli głowa 😆 kolejna wizyta 05.07, mam nadzieję że wszystko będzie dobrze..
Trzymaj się i cierpliwości. Ja też czekam.

Hej, byłam na wizycie 17.06 wtedy 6+5 dni. Widać było bijące serduszko. Bardzo się ucieszyłam ♥️Miałam straszne mdłości i delikatny ból piersi. Jednak od dzisiaj nic mi nie dolega.. ani ból piersi, ani mdłości, ani zmęczenie.. tak jakby tej ciąży nie było.. naczytałam się w internecie, Ze może to oznaczać obumarcie płodu.. załamałam się trochę:( wizytę mam kolejna we wtorek.. chyba oszaleje do tego czasu. Miała może która z was podobnie i wszystko skonczylo się dobrze ??

kochane zmartwiłam się trochę tym hcg i postanowiłam ze pójdę jutro do lekarza zamiast tego 5 lipca i będzie sprawa jasna🙈 tylko mam takie pytanie czy myślicie ze jak jutro będzie 6+1 to będzie lekarz w stanie powiedzieć cos więcej oprócz tego ze jest pęcherzyk?😅
Kochana. Uważam, że to słuszna decyzja. Będziesz się stresować niewiedza, a stres jest teraz najgorszy. Co do tego, co będzie widać. Byłam dziś na usg mam 6t i 3d. Widziałam już serduszko. 😉❤️ Wiec mysle, że u Ciebieteż może już być, a już zarodek to raczej na bank. Ale tak czy siak to słuchaj tego, co lekarz mówi, a nie to co przeczytasz w internecie. Każda z nas jest inna, każda ciąża jest inna. Owulację się przesuwają, hormony płatają figle. A stresem same dowalamy. Więc glowa do gory. Będzie wszystko cudnie. 😍 Koniecznie daj znać po wizycie. I pamiętaj nastaw się pozytywnie. Wyobraź sobie, że widzisz serduszko, a oni tam będzie. ❤️

reklama
Hej, byłam na wizycie 17.06 wtedy 6+5 dni. Widać było bijące serduszko. Bardzo się ucieszyłam ♥️Miałam straszne mdłości i delikatny ból piersi. Jednak od dzisiaj nic mi nie dolega.. ani ból piersi, ani mdłości, ani zmęczenie.. tak jakby tej ciąży nie było.. naczytałam się w internecie, Ze może to oznaczać obumarcie płodu.. załamałam się trochę:( wizytę mam kolejna we wtorek.. chyba oszaleje do tego czasu. Miała może która z was podobnie i wszystko skonczylo się dobrze ??
Objawy raz są, raz nie ma, w pewnym momencie w ogóle mogą się skończyć. Każda ciąża jest inna i absolutnie brak objawów nie oznacza obumarcia. Ja na przykład od początku praktycznie nie mam żadnych objawów, a wszystko rozwija się prawidłowo. W pierwszej ciąży raz miałam, raz nie, a wszystko było ok.

Do góry