Może być plamienie po USG dopochwowym, tak samo jak po współżyciu. Jeśli nie jest to żywa krew i nie ma tego jakoś bardzo dużo, to bym się za mocno nie przejmowała, chyba że do jutra nie przejdzie.Zaczęłam plamić na brązowo, dziś 6+0, wczoraj USG dopochwowe i lekarka kazała odstawić luteinę. Ktoś też plamił po USG? Dodam że cytologii nie było.
reklama
Katania
Fanka BB :)
kiedy odstawiłam luteine? Ja miałam jednodniowe plamienie po nagłym odstawieniu duphastonu...podobno powinno się schodzić z dawki powoli, a nie całość odrazu i stąd moje plamienieZaczęłam plamić na brązowo, dziś 6+0, wczoraj USG dopochwowe i lekarka kazała odstawić luteinę. Ktoś też plamił po USG? Dodam że cytologii nie było.
Ja po badaniach plamiłam. Czy to usg, czy palpitacyjnym.Zaczęłam plamić na brązowo, dziś 6+0, wczoraj USG dopochwowe i lekarka kazała odstawić luteinę. Ktoś też plamił po USG? Dodam że cytologii nie było.
moze lepiej zrobic jutro i w sobotę? Ja robiłam wczoraj, idę jutro. Trochę strach jest.A myślisz ze jak zrobię jutro to będzie wiarygodnie? Żeby zobaczyć czy do wyniku z poniedziałku będzie to ponad 100%
Dolatkaaaaa
Ja mam prawdopodobnie na 30.01 bo według moim obliczeń dziś tez wypada mi 8 tydzień i 2 dzień . Wiem kiedy mogło dojść do zapłodnienia wiec po prostu liczę sobie ze doszło 9 maja . ale jutro idę na usg wiec może mi w końcu określi kiedy co i jakDziewczyny jestem po wizycie z USG na dobrym sprzęcie. Maluszek ma 1.78 cm i weug długości wychodzi 8t2d a według ostatniej miesiączki 7t2. Mam szybko owulacje, bo w 8 dc, krótkie cykle, więc ten 8 Tydzień jest bardzo prawdopodobny. Serduszko pięknie pulsuje poprzednio rodziłam dzoeci przed terminem, więc chyba będę stycznióweczka. Ktoś też ma termin między 30.01 a 6.02 ?
Dolatkaaaaa
A co do tego macania się po piersiach to tez tak mam sprawdzam czy mnie bolą i stwierdzam ze tak to jest okey a z tym podcieraniem to miałam tak samo w pierwszej ciąży jak i teraz ze sprawdzam czy nie ma żadnych plamien ale to chyba większość tak ma
Mam to samo, nawet dziś pisałam do @Chudzinka że mnie cyce nie bolą… i czy jej wrocily, ale wystarczyło chwilę pochodzić w staniku i znowu boli. Wiec ja sie cieszę.
Ja dziś powiedziałam w pracy o ciąży bo za tydzień idę na zwolnienie a wiec muszę poprzekazywac sprawy.
Najbliższym mówiłam tydzień temu i teraz to juz mnie gila kto wie a kto nie
Ja dziś powiedziałam w pracy o ciąży bo za tydzień idę na zwolnienie a wiec muszę poprzekazywac sprawy.
Najbliższym mówiłam tydzień temu i teraz to juz mnie gila kto wie a kto nie
Katania
o patrz! U mnie też 9.05 prawdopodobnieJa mam prawdopodobnie na 30.01 bo według moim obliczeń dziś tez wypada mi 8 tydzień i 2 dzień . Wiem kiedy mogło dojść do zapłodnienia wiec po prostu liczę sobie ze doszło 9 maja . ale jutro idę na usg wiec może mi w końcu określi kiedy co i jak
U nas też 9 maj ale z USG wychodzi 01.02, więc musiało się wszystko mega poprzesuwać, bo ostatnią miesiączkę miałam 19.04Ja mam prawdopodobnie na 30.01 bo według moim obliczeń dziś tez wypada mi 8 tydzień i 2 dzień . Wiem kiedy mogło dojść do zapłodnienia wiec po prostu liczę sobie ze doszło 9 maja . ale jutro idę na usg wiec może mi w końcu określi kiedy co i jak
reklama
kochane zmartwiłam się trochę tym hcg i postanowiłam ze pójdę jutro do lekarza zamiast tego 5 lipca i będzie sprawa jasna tylko mam takie pytanie czy myślicie ze jak jutro będzie 6+1 to będzie lekarz w stanie powiedzieć cos więcej oprócz tego ze jest pęcherzyk?