Tak ja badałam tsh początkiem czerwca i wyszło mi 7,78 wiec bardzo dużo ale zanim dowiedziałam się o ciąży to zaczęłam już leczenie euthyrox 25 mg. Jak zrobiłam test zadzwoniłam od razu do endokrynolog i powiedziała żebym się nie przejmowała bo jak już się leczę to da się to szybko wyprowadzić (teraz zwiększyła mi do 50 mg i mam sobie zrobić badania za 3 tygodnie) ale jak wyszło ci takie teraz to umów się, pewnie dostaniesz tez te tabletki co ja bo e ciąży powinno być tsh okolo 1Hej dziewczyny mam podwyższone tsh 3 z jakimś hakiem, ale nie pamiętam z nerwów ile...w środę mam endokrynologa. Czy któraś też ma taką sytuację?
reklama
kiedy ostatnia @?No to mnie pocieszyłaś.dziekuje Niestety nie wiem który to tydzień. Liczyłam że właśnie na USG się dowiem.
Ok, wiec ja po wizycie. Ciąża młodsza o tydzień, tak podejrzewałam po moich długich i nieregularnych cyklach. Na usg piekny, prawidłowo zagniezdzony pęcherzyk z zarodkiem. CRL odpowiada 5+4, za tydzień sprawdzamy serduszko. Ogólnie lekarz mówi, ze wydaje mu się, ze widzi „pulsowanie”, ale pewność będzie na następnym usg. Z minusów to niestety muszę odstawić mojego cycoholika jak najszybciej jak byłam w poczekalni to na kamerce widziałam, że obudziła się z drzemki i szukała z płaczem „cycy”
Katania
Fanka BB :)
a jakie masz wskazania do odstawienia od piersi starszaka, czy sama juz poprostu chcesz ,? Cieszę się,że wizyta pomyślnieOk, wiec ja po wizycie. Ciąża młodsza o tydzień, tak podejrzewałam po moich długich i nieregularnych cyklach. Na usg piekny, prawidłowo zagniezdzony pęcherzyk z zarodkiem. CRL odpowiada 5+4, za tydzień sprawdzamy serduszko. Ogólnie lekarz mówi, ze wydaje mu się, ze widzi „pulsowanie”, ale pewność będzie na następnym usg. Z minusów to niestety muszę odstawić mojego cycoholika jak najszybciej jak byłam w poczekalni to na kamerce widziałam, że obudziła się z drzemki i szukała z płaczem „cycy”
Muszę zacząć przyjmować heparynę i progesteron, ze względu na historię poronień. Sprawdzałam niby na e lactancii, leki są bezpieczne, ale lekarz twierdzi co innego…a jakie masz wskazania do odstawienia od piersi starszaka, czy sama juz poprostu chcesz ,? Cieszę się,że wizyta pomyślnie
мą∂яα ιиα¢zєנ :)
Jestem cała szczęśliwa jest
Ciąża odpowiada 6+1
Termin z usg na 12.02.2023
Płacze ale.teraz ze szczescia
Ciąża odpowiada 6+1
Msszczotka
Bardzo się cieszę, u mnie niestety jeszcze nie ma ❤ również 6+1 dostałam życzenia udanego urlopu i że widzimy się za 2 tyg.... To będzie chyba najdłuższy urlop w moim życiu.Jestem cała szczęśliwa jest
Ciąża odpowiada 6+1
reklama
Chudzinka
Zaangażowana w BB
Gratulacje <3 rośnijcie zdrowoJestem cała szczęśliwa jest
Ciąża odpowiada 6+1
Ja niedawno narzekałam na brak objawów, ale ostatnie dni to mam wrażenie że się zamęczę... wiecznie na "kacu", ciągle siku, ciągle spać... a w nocy jak się obudzę ok 4 to pozniej zasnąć nie mogę... no dom wariatów ale lepiej tak, niż się martwić że nic zupełnie.