Dolatkaaaaa
Fanka BB :)
Pewnie ze musi . Także trzymam kciukiTo jesteśmy w tym razem. Trzymam za nas kciuki będzie dobrze, musi!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pewnie ze musi . Także trzymam kciukiTo jesteśmy w tym razem. Trzymam za nas kciuki będzie dobrze, musi!
Dziękuję za wsparcie jesteś kochana.Niee, to maleńki. Ja miałam 2x4 cm, wchłonął się sam. Oczywiście obserwuj się, jak będą się nasilać bóle brzucha albo zaczniesz plamić/krwawić to kierunek lekarz. Ale naprawdę, będzie dobrze
Ja. Od lat brałam Euthyrox 50. W cyklu w którym zaszłam robiłam akurat badania (jeszcze przed owulacją ) TSH 1,5. Zaszłam w ciążę, w dzień drugiej pozytywnej bety skontaktowałam się z endokrynologiem, pierwszym lepszym, bo na swojego musiałabym za długo czekać. Od razu podniósł mi dawkę na 62,5. Do kontroli za 4 pełne tygodnie.Mamuśki a może któraś przyjmuje leki na tarczyce ?
Bo ja właśnie miałam kiedyś poroblemy z tarczyca i przed zajściem miałam robione miałam 2,49 jak zaszłam kolejne badanie 3,01 a dziś z wyników aż 4,3 i właśnie mi przepisał ten Euthyrox 50 .Ja. Od lat brałam Euthyrox 50. W cyklu w którym zaszłam robiłam akurat badania (jeszcze przed owulacją ) TSH 1,5. Zaszłam w ciążę, w dzień drugiej pozytywnej bety skontaktowałam się z endokrynologiem, pierwszym lepszym, bo na swojego musiałabym za długo czekać. Od razu podniósł mi dawkę na 62,5. Do kontroli za 4 pełne tygodnie.
Ja, od tygodnia biorę codziennie euthyrox 50, wcześniej mialam inna dawkę. Jestem świeżo po kontroli, ale jak będę robiła badania do 10tc to machnę tez tarczycowe i wyślę mojemu endo do kontroli. Jeśli masz przepisane to powinno się unormować, w ciąży euthyrox jest bezpłatny jak lekarz ci wystawi receptę z kodem „C”Mamuśki a może któraś przyjmuje leki na tarczyce ?
Tak, ja przyjmuje letrox. Mam niedoczynnośćMamuśki a może któraś przyjmuje leki na tarczyce ?
Sprawdzałas na jakimś kalkulatorze online? Moim zdaniem jest ok. Pamietaj ze ty możesz mieć bete 213 a kolejna z nas na tym samym etapie 700. Głowa do góryDziewczyny, czy jak w czwartek moja beta była 16,3, a dzisiaj jest 213 to ok czy za niska? Martwię się trochę bo jakoś myślałam że będzie już więcej