reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2023

kochane zmartwiłam się trochę tym hcg i postanowiłam ze pójdę jutro do lekarza zamiast tego 5 lipca i będzie sprawa jasna🙈 tylko mam takie pytanie czy myślicie ze jak jutro będzie 6+1 to będzie lekarz w stanie powiedzieć cos więcej oprócz tego ze jest pęcherzyk?😅
Jeśli to faktycznie będzie 6+1, to raczej będzie już zarodek, ale serduszka może jeszcze nie być, więc nie panikuj jak coś :)

reklama
Hej, wczoraj miałam wizytę, niestety nie ujrzałam zarodka. Oczywiście Pani doktor mnie uspokajała, bo to dopiero 5+6, ale wiecie jak jest.. cały wieczór przepłakany że stresu a dziś boli głowa 😆 kolejna wizyta 05.07, mam nadzieję że wszystko będzie dobrze..
Trzymaj się i cierpliwości. Ja też czekam.

Hej, byłam na wizycie 17.06 wtedy 6+5 dni. Widać było bijące serduszko. Bardzo się ucieszyłam ♥️Miałam straszne mdłości i delikatny ból piersi. Jednak od dzisiaj nic mi nie dolega.. ani ból piersi, ani mdłości, ani zmęczenie.. tak jakby tej ciąży nie było.. naczytałam się w internecie, Ze może to oznaczać obumarcie płodu.. załamałam się trochę:( wizytę mam kolejna we wtorek.. chyba oszaleje do tego czasu. Miała może która z was podobnie i wszystko skonczylo się dobrze ??

kochane zmartwiłam się trochę tym hcg i postanowiłam ze pójdę jutro do lekarza zamiast tego 5 lipca i będzie sprawa jasna🙈 tylko mam takie pytanie czy myślicie ze jak jutro będzie 6+1 to będzie lekarz w stanie powiedzieć cos więcej oprócz tego ze jest pęcherzyk?😅
Kochana. Uważam, że to słuszna decyzja. Będziesz się stresować niewiedza, a stres jest teraz najgorszy. Co do tego, co będzie widać. Byłam dziś na usg mam 6t i 3d. Widziałam już serduszko. 😉❤️ Wiec mysle, że u Ciebieteż może już być, a już zarodek to raczej na bank. Ale tak czy siak to słuchaj tego, co lekarz mówi, a nie to co przeczytasz w internecie. Każda z nas jest inna, każda ciąża jest inna. Owulację się przesuwają, hormony płatają figle. A stresem same dowalamy. Więc glowa do gory. Będzie wszystko cudnie. 😍 Koniecznie daj znać po wizycie. I pamiętaj nastaw się pozytywnie. Wyobraź sobie, że widzisz serduszko, a oni tam będzie. ❤️

reklama
Hej, byłam na wizycie 17.06 wtedy 6+5 dni. Widać było bijące serduszko. Bardzo się ucieszyłam ♥️Miałam straszne mdłości i delikatny ból piersi. Jednak od dzisiaj nic mi nie dolega.. ani ból piersi, ani mdłości, ani zmęczenie.. tak jakby tej ciąży nie było.. naczytałam się w internecie, Ze może to oznaczać obumarcie płodu.. załamałam się trochę:( wizytę mam kolejna we wtorek.. chyba oszaleje do tego czasu. Miała może która z was podobnie i wszystko skonczylo się dobrze ??
Objawy raz są, raz nie ma, w pewnym momencie w ogóle mogą się skończyć. Każda ciąża jest inna i absolutnie brak objawów nie oznacza obumarcia. Ja na przykład od początku praktycznie nie mam żadnych objawów, a wszystko rozwija się prawidłowo. W pierwszej ciąży raz miałam, raz nie, a wszystko było ok.

Do góry