reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2023

A to nie są plecki na tym zdjęciu? 😉Ja byłam wczoraj na wizycie I cały czas mi wychodzi ciaza starsza o Tydzień, więc dziś mam już 14t5d, może w styczniu urodzenia, bo mam już w domu dwójkę i oni rodzili się przedterminowo 😄u mnie wyszedł wczoraj chłopak, bokiem było widać antenkę między nogami. Jeszcze eiafomo lekarz nie daje pewności, ale zdjęcie wyraźne.

Ja mam dzisiaj 12+0. Z USG 12+4 i lekarz wczoraj sprawdzał płeć i bez zastanowienia powiedział że dziewczynka. Ale nie z boku tylko tak jakby od dołu, jakby dziecko siedziało po prostu.

reklama
Ja mam dzisiaj 12+0. Z USG 12+4 i lekarz wczoraj sprawdzał płeć i bez zastanowienia powiedział że dziewczynka. Ale nie z boku tylko tak jakby od dołu, jakby dziecko siedziało po prostu.
miałaś prenatalne ? Takie dokładne usg? U mnie na zwykłym takim beż szału, ale miesiąc różnicy i już taki wyraźny nały człowiek. Ostatnio były tylko kuleczki a tu już ludzik :) 😀

miałaś prenatalne ? Takie dokładne usg? U mnie na zwykłym takim beż szału, ale miesiąc różnicy i już taki wyraźny nały człowiek. Ostatnio były tylko kuleczki a tu już ludzik :) 😀
Takie dokładnie usg miałam w 9 tygodniu. Tak mi zapisał w książeczce. Jako pierwsze duże USG. Wszystko tam jest pomierzone. Ogólnie ja jestem w Niemczech więc może jest inaczej 🤷‍♀️

Ja jutro już krzywą robię, bo mi glukoza naczczo wyszła podwyższona, a niestety w poprzedniej ciąży miałam cukrzycę....coś czuję, że pożegnam się z lodami 😭😱

A to nie są plecki na tym zdjęciu? 😉Ja byłam wczoraj na wizycie I cały czas mi wychodzi ciaza starsza o Tydzień, więc dziś mam już 14t5d, może w styczniu urodzenia, bo mam już w domu dwójkę i oni rodzili się przedterminowo 😄u mnie wyszedł wczoraj chłopak, bokiem było widać antenkę między nogami. Jeszcze eiafomo lekarz nie daje pewności, ale zdjęcie wyraźne.
O kurczę :) teraz to mnie zaskoczyłaś . To moja pierwsza ciąża i takie zdjęcia to dla mnie nowość :)

reklama
Miałaś dopochwowo napewno? Bo To właśnie tak widać jak na plecach leży.
Miałam i tak i tak :) Pani Doktor powiedziała , ze szanowny bobas ułożył się tak ładnie , ze zarówno dopochwowo jak i przez brzuch ładnie go widać . Zdjęć mam bardzo dużo , ale pomyślałam , ze to zdjęcie jest właśnie z boku :D czytałam coś o wyrostku , który w zależności od tego jak odstaje , świadczy o płci :p wpadłam na pomysł , ze to może być wyrostek :p 🤓

Do góry