reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2023

reklama
dokładnie ja mam tak samo ,czuje się komfortowo ,bezpiecznie , super osoby poznałam .
Ja się dostosuje. Tak jak pisałam. Jak założycie na fb grupę to specjalnie dla tej grupy zaloze konto. Bo jednak lubię z Wami rozmawiać. Dużo ciekawych rzeczy się dowiaduje to raz. A dwa mam z kim porozmawiać bo tak całe dnie sama siedzę. Nie mam z kim się spotkać.

U niektórych z Was mijają mdłości a u mnie się dopiero zaczęło 🙈 wczoraj cały dzień kaplica, dobrze ze miałam dzień urlopu na poradnie i badania. Byłam u diabetologa i dziś powtórne badanie krwi dla potwierdzenia cukrzycy ciązowej. Kontrola za 2 tygodnie. Do Was też podchodzą z założeniem że jesteście już na zwolnieniu lekarskim?? Jak zauważyłam że wpisują godzinę dowolną na wizytę a nikt nie pyta czy człowiek pracuje czy nie.... Chyba dam radę do końca miesiąca bo mi się zaraz urlop skończy na ten rok 😳
Myślę że w żadnej przychodni nikt nie interesuje się czy pacjent ma czas czy nie .

Wolalabym grupę tutaj niż na fb. Jakoś bardziej czytelnie .

Jeśli chodzi o gotowanie to też odrzuca mnie od zapachów . A smak mam na słono i pikantnie . Dziś tak przyprawilam rosół ze paszcze wykręca ale jest pyyyyyszny.

Z objawów został ból piersi czasami ale nie tak mocny jak na początku bo bolały strasznie . Mdłości raczej wieczorem i nie zawsze . Ale spać to bym mogła już godzinę po wstaniu z łóżka .
Dziś 10 +5 😊
Pozdrawiam

Myślę że w żadnej przychodni nikt nie interesuje się czy pacjent ma czas czy nie .

Jeśli chodzi o gotowanie to też odrzuca mnie od zapachów . A smak mam na słono i pikantnie . Dziś tak przyprawilam rosół ze paszcze wykręca ale jest pyyyyyszny.

Z objawów został ból piersi czasami ale nie tak mocny jak na początku bo bolały strasznie . Mdłości raczej wieczorem i nie zawsze . Ale spać to bym mogła już godzinę po wstaniu z łóżka .
Dziś 10 +5 😊
Pozdrawiam
U mnie 11+2 i piersi też już nie tak mocno jak na początku, mdłości prawie już nie mam, ale z apetytem nie bardzo, nadal nie wrócił 🤭

Dziś 10 +5 😊
Pozdrawiam
Tak. Oni mają gdzieś czy Ty pracujesz czy nie. Obojętnie czy jesteś w ciąży czy nie. Oni aby sztuka.

Ja mam mdłości ale już mniejsze niż np tydzień temu. Rzadziej. Ale jeszcze co jakiś czas wymiotuje.

A se spaniem tez mam tak ledwo wstanę, chwilę się zakręcę i znów mi się chce 😂 piersi a dokładniej sutki bolą mnie coraz bardziej

Tak 250 to bardzo dużo. Czy są tu jakieś dziewczyny ze Śląska? Okolice Katowic/Chorzowa? Fajnie byłoby się poznać bo też można by się spotkać czy to spacer z wózkiem w przyszłości czy coś. Chętnie bym kiedyś pogadała na żywo. Też potem z dzieckiem siedząc 24/7 to fajnie będzie pogadać z dorosłą osoba by nie zwariować 😅
Jestem jestem, ale ja Rybnik 😀

Dziewczyny widzę, ze coś ciężko idzie nam organizacja wobec tego ja podjęłam kroki. Jestem za grupa na FB- stworzyłam taka. Jeśli któraś z was jest zainteresowana dołączeniem to proszę do mnie napisać na Messenger: Diana Sulska i dodam was do grupy.
Buziaki 🥰

Dziewczyny widzę, ze coś ciężko idzie nam organizacja wobec tego ja podjęłam kroki. Jestem za grupa na FB- stworzyłam taka. Jeśli któraś z was jest zainteresowana dołączeniem to proszę do mnie napisać na Messenger: Diana Sulska i dodam was do grupy.
Buziaki 🥰
Ale już jest taka grupa na fb podobno. Muszą wszystkie zdecydować tez😊

reklama
Dziewczyny podpowiedzcie co robicie na obiad? Przez moje mdłości totalnie nie mam na nic ochoty a przez to zero pomysłów. Córka w sklepie wybrała fasolkę ale co dalej🤦‍♀️ Mam ostatnio wyrzuty że kiepsko jemy, to jakiś catering, to szybki obiad. W niedzielę się zmotywowałam by zrobić babeczki na podwieczorek i pizzę naszą ulubioną na kolację. Więc między czasie lądowałam w WC :/
Macie jakieś swoje hity na szybkie i zdrowe obiady, które też lubią dzieci?
Mi się marzą placki ziemniaczane z sosem pieczarkowym, robiłam już dwa razy w ciągu dwóch tygodni ale dalej za mną chodzą 🤤

Do góry