reklama
Chudzinka
Zaangażowana w BB
A jak mówimy o sutkach, to mam dość osobiste pytanie... Czy pojawia wam się jakaś taka tłustawa warstewka na nich? Taka raczej bezbarwna lub biaława? No nie idzie tego zmyć sama woda i mydłem i wytrzeć ręcznikiem próbowałam wacikiem i płynem micelarnym ale mam tak wszystko nadwrażliwe że też nie daje rady
MaGdaLenAx94
Fanka BB :)
Nie mam czegoś takiego nie mam pojęciaA jak mówimy o sutkach, to mam dość osobiste pytanie... Czy pojawia wam się jakaś taka tłustawa warstewka na nich? Taka raczej bezbarwna lub biaława? No nie idzie tego zmyć sama woda i mydłem i wytrzeć ręcznikiem próbowałam wacikiem i płynem micelarnym ale mam tak wszystko nadwrażliwe że też nie daje rady
Węgiel aktywowany na pewno można brać, dużo pić (najlepiej naturalne elektrolity, czyli np woda z miodem i szczyptą soli)Dziewczyny pomóżcie proszę.. jak mam poradzić sobie z biegunka?
Prawdopodobnie lecą Ci kropelki siary. To normalne, może tak byćA jak mówimy o sutkach, to mam dość osobiste pytanie... Czy pojawia wam się jakaś taka tłustawa warstewka na nich? Taka raczej bezbarwna lub biaława? No nie idzie tego zmyć sama woda i mydłem i wytrzeć ręcznikiem próbowałam wacikiem i płynem micelarnym ale mam tak wszystko nadwrażliwe że też nie daje rady
MaGdaLenAx94
Nie wiem czy nie powinnaś tego u lekarza zgłosić.A jak mówimy o sutkach, to mam dość osobiste pytanie... Czy pojawia wam się jakaś taka tłustawa warstewka na nich? Taka raczej bezbarwna lub biaława? No nie idzie tego zmyć sama woda i mydłem i wytrzeć ręcznikiem próbowałam wacikiem i płynem micelarnym ale mam tak wszystko nadwrażliwe że też nie daje rady
węgiel aktywny są też w sklepach nie razDziewczyny pomóżcie proszę.. jak mam poradzić sobie z biegunka?
i jedzenie kleiki, chrupki kukurydziane coś co gęste ,dobre są Jagody ,marchewkaDziewczyny pomóżcie proszę.. jak mam poradzić sobie z biegunka?
@Paulina9303 ja też polecam bebetto my mieliśmy Holand bardzo duża gondola córka długo jeździła w niej ,bo późno siedziała . My mieszkamy na wsi i amortyzacja mega. Teraz pewnie też będę szukać bebetto
A jeśli chodzi o mdłości to męczą mnie dalej szczególnie wieczorami i do tego mega wzdęcia aż w nocy się wybudzam . Dodatkowo czuje taki dziwny posmak w ustach i chyba od tego też mi nie dobrze .
A jeśli chodzi o mdłości to męczą mnie dalej szczególnie wieczorami i do tego mega wzdęcia aż w nocy się wybudzam . Dodatkowo czuje taki dziwny posmak w ustach i chyba od tego też mi nie dobrze .
Chudzinka
Zaangażowana w BB
Będę w przyszłym tygodniu to zapytam. Nie jest tego dużo, ale no... Zbiera się coś. Gorzej jak lekarz będzie chciał dotknąć - zagryze go nienawidzę dotykać sutków, nawet mąż nie możeNie wiem czy nie powinnaś tego u lekarza zgłosić.
reklama
MaGdaLenAx94
Wyżej ktoś pisał że to normalne. Ja nie mam pojęcia. Nie mam jeszcze czegoś takiego a doświadczenie tez zeroweBędę w przyszłym tygodniu to zapytam. Nie jest tego dużo, ale no... Zbiera się coś. Gorzej jak lekarz będzie chciał dotknąć - zagryze go nienawidzę dotykać sutków, nawet mąż nie może
Domyślam się. Jak bardzo masz czułe. To się wcale nie dziwię