reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2023

Slabo się dziś czuje. Jakby mnie przeziębienie brało. Zimno mi, ból głowy i ogólne zmęczenie. Zaczelam googlowanie.. czy to nie oznacza ciąży obumarłej.. wizyta za 2,5 tyg… miała może któraś z was podobne objawy i jest daje wszystko Ok? U mnie 9 tc +3
Mnie dziś mocno głowa boli i rzygam jak kot po wszystkim. Jakbym grubo poimprezowala wczoraj. Na szczęście córka byla łaskawa i nie marudziła dużo i leżałam na kanapie caly dzień. Na bol glowy paracetamol nie podziałał i też już się w sumie zmartwiłam czy wszystko ok.

reklama
Mi mdłości powoli przechodzą i sama nie wiem co myśleć. W poronionej przeszły mi koło 9tc, a rozwój zatrzymał się na 10tc. Za to zmęczenie i jednocześnie problemy z zaśnięciem ostatbio coraz większe. Ale nie wiem czy to wynik ciąży czy tego, że nie dosypiam w sumie już 14mcy… A teraz leżę z kłującym bólem podbrzusza, rano pulsowały mi okolice krzyża i przez to się denerwuję. 13go mam wizytę, oby nie była pechowa 😔

Mi mdłości powoli przechodzą i sama nie wiem co myśleć. W poronionej przeszły mi koło 9tc, a rozwój zatrzymał się na 10tc. Za to zmęczenie i jednocześnie problemy z zaśnięciem ostatbio coraz większe. Ale nie wiem czy to wynik ciąży czy tego, że nie dosypiam w sumie już 14mcy… A teraz leżę z kłującym bólem podbrzusza, rano pulsowały mi okolice krzyża i przez to się denerwuję. 13go mam wizytę, oby nie była pechowa 😔
Jeżeli masz jakieś obawy zawsze możesz iść wcześniej do lekarza. Dla uspokojenia.

Moja pierwsza ciąża która się właśnie zatrzymała w 8 tygodniu, nie miałam od początku żadnych objawów, czułam się bardzo dobrze. Wgl nie myślałam że jestem w ciazy, jedynie bardzo piersi mnie bolały
A tak to żadnych objawów. Teraz też się ciągle w sumie boję czy jest ok. Mam wizyte w poniedziałek ale czasem mnie nachodzą takie czarne mysle🥲

Dzień dobry! Mam nadzieję, że wszystkie przyszłe mamy z dolegliwościami czują się dzisiaj lepiej i są w stanie funkcjonować. Ja aktualnie mam się Ok. W sumie podobnie się czuję jak w poprzedniej. Jestem teraz na etapie pakowania się do wyprowadzki. Dokupuje na ostatnią chwilę rzeczy. 😅 Jutro rano planuję pójść do laboratorium porobić badania. Miłego dnia!

Dziewczyny czy to normalne że w 10 +4 czuje się dobrze? Cycki nie bolą i są jakby mniejsze niż 2-3 tyg temu. Nie jestem teraz taka zmęczona. Martwie się i zastanawiam czy iść do jakiegoś ginekologa na usg czy dam rade doczekać do 21.07 ? 😱

Dziewczyny czy to normalne że w 10 +4 czuje się dobrze? Cycki nie bolą i są jakby mniejsze niż 2-3 tyg temu. Nie jestem teraz taka zmęczona. Martwie się i zastanawiam czy iść do jakiegoś ginekologa na usg czy dam rade doczekać do 21.07 ? 😱
Jeśli nie ma niepokojących objawów jak ostry ból brzucha lub skoków ciśnienia możesz być spokojna. Mi biust zmalał, bo schudłam z 3 kg ostatnio 😅. Jeśli będzie coś niepokojącego to jedź na IP a tak to nie ma co martwić się na zapas. Ciąża ma takie odchyły - raz jest lepiej raz jest gorzej. Hormony robią swoje.

Jeśli nie ma niepokojących objawów jak ostry ból brzucha lub skoków ciśnienia możesz być spokojna. Mi biust zmalał, bo schudłam z 3 kg ostatnio 😅. Jeśli będzie coś niepokojącego to jedź na IP a tak to nie ma co martwić się na zapas. Ciąża ma takie odchyły - raz jest lepiej raz jest gorzej. Hormony robią swoje.
A co to jest ostry ból? Wczoraj np jak wstałam z krzesła to miałam ostre ukłucie ale brzuch z prawej strony ale po 1 min przeszło. To się kwalifikuje czy nie jako ostry ból?
W ogóle to mogę tak na IP jechać jak nic innego mi nie dolega? Pomyślą że jakaś wariatka 🙄

Hej ja po wczorajszej wizycie umierałam dosłownie. Dostałam antybiotyk na tą nerkę,termofor poszedł w ruch i fajnie usmieżał ból,udało mi się jakoś przespać noc.
Pocilam sie wczoraj strasznie,przykryta 2 kołdrami i kocem telepało mnie strasznie. Dziś już tylko czuje ból raczej w boku niż w samej nerce. W poniedziałek mam zrobić posiew moczu. Do wtorku leżę plackiem w łóżku nic nie robię.

jestem na tym samym etapie ciąży i co do biustu mam podobne odczucia... Ale dzień zaczęłam od wymiotów więc może jest ok. Też się martwię. Wizyta 14 lipca

reklama
Do góry