reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2023

reklama
Dziewczyny, czy któraś z was ma może dziecko w żłobku? Moj syn chodzi od 2 mies. ale niestety mam duże wątpliwości, czy to dobry żłobek i czy wszystko jest tak, jak powinno. A nie mam się kogo poradzić :(

Koluszki pada 😁😁😁😁 .
Dziewczyny ja dopiero wstałam... ciągle śpię . Wstanę zrobię pranie obiad i leżę I śpię. Cała noc prześpię, chłopa rano do pracy wydeleguje i śpię do 14, 15 czy 16... objawów chyba nie mam. Czasami mnie zemdli czy się słabo zrobi. Wieczorem trochę piersi bola jak z bielizny się rozbieram.
Dziś 9+0 . A pamiętam jak zobaczyłam 2 kreski na teście... Ale czas leci .

Chudzinka a Ty na kiedy termin? Ja idę do Dr Cieślaka 6 lipca.

Umówiłam się na czwartek na wizytę. Nie dam rady czekać dłużej, pobolewa mnie brzuch znów i się stresuję. Niby normalne na początku, ale boję się, że cos nie tak jest. Może gdybym była młodsza, to bym się trochę mniej przejmowała.

Dzień dobry, ja jutro wizytuję, będzie 6+6 wg poprzedniego badania, więc mam nadzieję na serduszko. Trzymajcie kciuki 🙏🏻
Powiem wam, że na początku cieszyłam się jak głupia z tej ciąży, a teraz przez samopoczucie o wiele mniej… Mdłości ogromne jak przy córce, jak tu ogarnąć roczniaka, dom i siebie. Myślałam, że może uda nam się z parką, ale po 🤮 już wiem, że będzie druga córka 😅

Nie chcę, wolę lekarza. Na sorze nieprzyjemne baby są. Wiem, że to ich praca i sprawdzić muszą, ale wolę uniknąć dodatkowego stresu w postaci niezadowolonych ludzi, którzy są niemili.
Ja mam niestety podobne doświadczenia i też wolałabym iść najpierw do lekarza jeśli nie ma nagłego stanu

reklama
Koluszki pada 😁😁😁😁 .
Dziewczyny ja dopiero wstałam... ciągle śpię . Wstanę zrobię pranie obiad i leżę I śpię. Cała noc prześpię, chłopa rano do pracy wydeleguje i śpię do 14, 15 czy 16... objawów chyba nie mam. Czasami mnie zemdli czy się słabo zrobi. Wieczorem trochę piersi bola jak z bielizny się rozbieram.
Dziś 9+0 . A pamiętam jak zobaczyłam 2 kreski na teście... Ale czas leci .

Chudzinka a Ty na kiedy termin? Ja idę do Dr Cieślaka 6 lipca.
Ja tez właśnie wstałam 😅 a spałam dosyć długo bo wstałam o 10:30 . Ale tak mnie muli ze nie daje sobie rady i muszę się położyć . Ja tez już zaczęłam 9 tydzień i w sumie mam tak samo piersi np wczoraj w ogóle nie bolały dziś troszkę . Mdłości różnie dziś w ogóle mnie nie męczyły

Do góry