Lekarza mam na czwartek. Niestety dzis i jutro pracuje ale jedynie co moge zrobić to bete hcg w poniedziałek zamiast we wtorek. Żeby zobaczyć czy jest od dzisiaj od tej krwi spadek.To może udaj się do lekarza ?
reklama
Może jutro albo za kilka dni wszystko wróci? Mnie dziś nie mdli, a piersi mam caly czas miękkie. Tylko ja kp i odkad urodziłam, to nawet przed @ nie byly opuchnięte jak przed ciążą.Lekarza mam na czwartek. Niestety dzis i jutro pracuje ale jedynie co moge zrobić to bete hcg w poniedziałek zamiast we wtorek. Żeby zobaczyć czy jest od dzisiaj od tej krwi spadek.najgorzej że te piersi się zrobiły takie wiotkie. Żylki niebieskie na nich mam ale nie są takie naprężone i nie bolą i podbnie z brzuchem.
Agulekjuleczka
Fanka BB :)
Słuchajcie, nie wiem kto tu zarządza, ale może warto wpisać ile która jest w ciąży, albo na kiedy termin porodu? Będzie łatwiej nam wszystkim. Co Wy na to ?
Na majowych mamach miałyśmy grupę na fb, z tego forum się zebrałyśmy i tam w exelu wpisywałyśmy przewidywane daty poroduSłuchajcie, nie wiem kto tu zarządza, ale może warto wpisać ile która jest w ciąży, albo na kiedy termin porodu? Będzie łatwiej nam wszystkim. Co Wy na to ?
Ja też proponowałam już stworzenie postu i przypięcie z jakimś malym info o ciąży, ale bez echa się obeszło
Na fb miałyśmy prywatną grupę i to bylo super, bo można tam bylo pisać prywatne bardziej rzeczy i nikt z zewnątrz nie czytał. Także ja jestem jak najbardziej za. Tam też był Excel z om i tp.
Na fb miałyśmy prywatną grupę i to bylo super, bo można tam bylo pisać prywatne bardziej rzeczy i nikt z zewnątrz nie czytał. Także ja jestem jak najbardziej za. Tam też był Excel z om i tp.
A tutaj można prywatny wątek założyć?Zazwyczaj po jakimś czasie robi się wątki prywatne, tam można np zrobić dodatkowy wątek przypięty i tabelkę z informacjami. Na moim pierwszym forum miałyśmy: nick, wiek, termin, płeć dziecka, która ciąża/dziecko, miejscowość
reklama
Kiedyś aniaslu zakładała na prośbę.A tutaj można prywatny wątek założyć?