reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2023

Hej. Ja się niestety dzisiaj w nocy obudziłam z różowym plamieniem. Nie ma tego jakoś dużo, no i nie jest to żywa krew, więc napisałam tylko do mojego prowadzącego, czy da radę mnie szybciej wcisnąć na wizytę, bo następna dopiero 05.07, a to jednak dość długo. Nie boli mnie brzuch, ani nic innego się nie dzieje, więc liczę, że się skończy na przepisaniu luteiny.
trzymam kciuki 😘ja też się stresowałam dwa dni temu, bo pojawiło się różowe a potem beżowe plamienie...jednak doszłam do wniosku, że podrażniła się aplikatorem do luteiny dopochwowej, bo poczułam lekkie kłucie podczas aplikacji. Teraz już go nie używam.

reklama
Też się stresowałam w ten dzień, najpierw ślad na aplikatorze, a potem te resztki tabletek były różowe, a później beżowe...u mnie dziś trzeci dzień od tego śladu i resztki tabletki są już takie bladobeżowe...a też się stresu najadłam

Hej Dziewczyny.

Dziś rano koło 10 miałam na papierze toaletowym śluż z lekko czerwono (żywo czerwoną) krwią. Czy któraś z Was też plami albo plamiła na wczesnym etapie. Umnie nie widać bylo jeszcze pecherzyka. Tal jak wczesniej pisalam 21.06 beta 107 24.06 beta 299. Następna we wtorek 28.06 i w czwartek wizyta. Wziełam teraz dodatkowy duphaston tak jak radził ginekolog przy plamieniach. Omg teraz to ja już nie wiem jak mam sie nie stresować 🤯😟😟😟.

Na dodatek dziś jakoś tak od tego llamienia nie czuje piersi i własnie takoego bulu w podbrzuszu jak dotychczas. Dajcie znać czy u was byla taka sytuacja.

Dziewczyny chce pływać! Można nad jeziorko ?
Pewnie można, ja jestem przewrażliwiona i tyłka bym nie zamoczyła w obawie że złape jakaś infekcję 🙄 ale od lat tak mam, więc w ciąży tym bardziej bym uważała. Ale jeśli nie masz tendencji i takie akcje Ci się nie przytrafiają a woda jest czysta (rzadko się zdarza :p) to czemu nie ;)

trzymam kciuki 😘ja też się stresowałam dwa dni temu, bo pojawiło się różowe a potem beżowe plamienie...jednak doszłam do wniosku, że podrażniła się aplikatorem do luteiny dopochwowej, bo poczułam lekkie kłucie podczas aplikacji. Teraz już go nie używam.

Dziewczyny, podawałam sobie dziś luteinę i na aplikatorze był ślad krwi. 🥺
Dziewczyny, w ciąży zalecane jest aplikowanie luteiny palcem, a nie aplikatorem właśnie dlatego, że aplikator może podrażnić i zadrapać. Nawet w ulotce jest napisane, że nie powinno się używać go w ciąży.

reklama
Hej Dziewczyny.

Dziś rano koło 10 miałam na papierze toaletowym śluż z lekko czerwono (żywo czerwoną) krwią. Czy któraś z Was też plami albo plamiła na wczesnym etapie. Umnie nie widać bylo jeszcze pecherzyka. Tal jak wczesniej pisalam 21.06 beta 107 24.06 beta 299. Następna we wtorek 28.06 i w czwartek wizyta. Wziełam teraz dodatkowy duphaston tak jak radził ginekolog przy plamieniach. Omg teraz to ja już nie wiem jak mam sie nie stresować 🤯😟😟😟.

Na dodatek dziś jakoś tak od tego llamienia nie czuje piersi i własnie takoego bulu w podbrzuszu jak dotychczas. Dajcie znać czy u was byla taka sytuacja.
To może udaj się do lekarza ?

Do góry