reklama
To idziemy i myDziewczyny, może nie wiecie, ale jutro premiera Kici Koci w kinach Z tego co czytałam, seans trwa 45 minut, nie ma ograniczeń wiekowych Wybieramy się w majówkę
Dobra - chwalę się - Czarek nareszcie złożył zdanie. Ba, nawet dwa pod rząd. Cytuję: Gdzie jest tata? Nie ma tata.
Pękam z dumy No i trochę się uspokoiłam, bo najprawdopodobniej od września do przedszkola, więc wypadałoby być nieco bardziej komunikatywnym...
Co u Was i Waszych dzieciaczków?
Pękam z dumy No i trochę się uspokoiłam, bo najprawdopodobniej od września do przedszkola, więc wypadałoby być nieco bardziej komunikatywnym...
Brawa dla Czarusia u nas pierwsze zdania pojawiły sie w grudniu, teraz gada i gada i gada. Niestety z jedzeniem jest lipa, od jakiegoś czasu odrzucił wszystkie warzywa oprócz pomidorów, zupy to najgorsze zło a mięsko to już w ogóle fuuuj itd. więc tu się musimy trochę nakombinowac Do przedszkola dostaliście się publicznego? U nas zrobili rekrutację elektroniczną i nawet nie mogliśmy złożyć dokumentów bo system nie przepuszczał dzieciaków urodzonych w 2021 Prywatnie przedszkole + żłobek dla młodszego wyniesie w granicach 3 tys. Więc chyba na razie do pracy nie wrócę, a macierzyński kończy mi się w sierpniu.Dobra - chwalę się - Czarek nareszcie złożył zdanie. Ba, nawet dwa pod rząd. Cytuję: Gdzie jest tata? Nie ma tata.
Tak, przedszkole publiczne. Też jeszcze oficjalnie się nie dostaliśmy, bo system uwzględnia dzieci trzyletnie, ale w lipcu będzie rekrutacja uzupełniająca bo są u nas wolne miejsca i skorzystają dzieciaki z pierwszej połowy 2021 roku. A że pracuję w tym przedszkolu... Także ciśniemy teraz odpieluchowanieBrawa dla Czarusia u nas pierwsze zdania pojawiły sie w grudniu, teraz gada i gada i gada. Niestety z jedzeniem jest lipa, od jakiegoś czasu odrzucił wszystkie warzywa oprócz pomidorów, zupy to najgorsze zło a mięsko to już w ogóle fuuuj itd. więc tu się musimy trochę nakombinowac Do przedszkola dostaliście się publicznego? U nas zrobili rekrutację elektroniczną i nawet nie mogliśmy złożyć dokumentów bo system nie przepuszczał dzieciaków urodzonych w 2021 Prywatnie przedszkole + żłobek dla młodszego wyniesie w granicach 3 tys. Więc chyba na razie do pracy nie wrócę, a macierzyński kończy mi się w sierpniu.
U nas z jedzeniem na szczęscie problemu nie ma. Czarek jest wszystkożerny.
Jak ja się cieszę że nie mieszkam w dużym mieście - u nas żłobek to 450 zł za pobyt + 8 zł dziennie za wyżywienie. Odjąć te 400 zł dofinansowania do żłobka, to place co miesiąc około 200 zł tylko.
marta18691
Fanka BB :)
To Super macie my za rok do przedszkola publicznego u nas wychodzi wyżywienie 10zl dziennie plus 1zl za nadgodziny za 1godzineTak, przedszkole publiczne. Też jeszcze oficjalnie się nie dostaliśmy, bo system uwzględnia dzieci trzyletnie, ale w lipcu będzie rekrutacja uzupełniająca bo są u nas wolne miejsca i skorzystają dzieciaki z pierwszej połowy 2021 roku. A że pracuję w tym przedszkolu... Także ciśniemy teraz odpieluchowanie
U nas z jedzeniem na szczęscie problemu nie ma. Czarek jest wszystkożerny.
Jak ja się cieszę że nie mieszkam w dużym mieście - u nas żłobek to 450 zł za pobyt + 8 zł dziennie za wyżywienie. Odjąć te 400 zł dofinansowania do żłobka, to place co miesiąc około 200 zł tylko.
Jak ja bym chciała żeby mój Kuba już był odpieluchowany
W lipcu pewnie jest uzupełniająca rekrutacja. I przedszkola wtedy przyjmują dzieci urodzone w 2021. My tez będziemy składać. Chociaż trochę sie zastanawiam bo mamy nianie,ale prawie cala moja wypłata na to idzie wiec pracuje tylko dla przyjemnościBrawa dla Czarusia u nas pierwsze zdania pojawiły sie w grudniu, teraz gada i gada i gada. Niestety z jedzeniem jest lipa, od jakiegoś czasu odrzucił wszystkie warzywa oprócz pomidorów, zupy to najgorsze zło a mięsko to już w ogóle fuuuj itd. więc tu się musimy trochę nakombinowac Do przedszkola dostaliście się publicznego? U nas zrobili rekrutację elektroniczną i nawet nie mogliśmy złożyć dokumentów bo system nie przepuszczał dzieciaków urodzonych w 2021 Prywatnie przedszkole + żłobek dla młodszego wyniesie w granicach 3 tys. Więc chyba na razie do pracy nie wrócę, a macierzyński kończy mi się w sierpniu.
marta18691
Fanka BB :)
No wiadomo jak nianie kosztująW lipcu pewnie jest uzupełniająca rekrutacja. I przedszkola wtedy przyjmują dzieci urodzone w 2021. My tez będziemy składać. Chociaż trochę sie zastanawiam bo mamy nianie,ale prawie cala moja wypłata na to idzie wiec pracuje tylko dla przyjemności
reklama