reklama
Sylwia99
Fanka BB :)
A u nas wczoraj mały wypadek. Młoda pośliznęła się w wannie. Efekt ? Uszerbana jedynka i odrobinę druga.. krew. Na szczęście mało co uszczerbane.. ale ile stresu. Nie mogłam zasnąć, ciągle myślałam, czy nic więcej. Ale weź jak zajrzeć nie da.. a umyć to już wgl teraz..
Oj biedna wypadki w wannie niestety sa częste uszy do góry. Umów do dentysty żeby próchnica nie poszla!A u nas wczoraj mały wypadek. Młoda pośliznęła się w wannie. Efekt ? Uszerbana jedynka i odrobinę druga.. krew. Na szczęście mało co uszczerbane.. ale ile stresu. Nie mogłam zasnąć, ciągle myślałam, czy nic więcej. Ale weź jak zajrzeć nie da.. a umyć to już wgl teraz..
marta18691
Sylwia99
No właśnie o tym myślałam.. dziękuję.Oj biedna wypadki w wannie niestety sa częste uszy do góry. Umów do dentysty żeby próchnica nie poszla!
Sylwia99
Też nie idzie. Nie chce, nie zmuszam czekamDziewczyny, jak u Waszych maluchów idzie załatwianie się na nocnik? U Czarka prawdę mówiąc nie idzie wcale
Ewq9
Ja nawet nie próbuje póki co. Może w grudniu zaczniemy coś działać. Mam książeczkę "robię siku na nocniku" , ogląda ja i mówi że chłopczyk sika na nocniczku ale jakoś się nie mogę zebraćDziewczyny, jak u Waszych maluchów idzie załatwianie się na nocnik? U Czarka prawdę mówiąc nie idzie wcale
reklama
Michalina_25
nie idzie, czekamyDziewczyny, jak u Waszych maluchów idzie załatwianie się na nocnik? U Czarka prawdę mówiąc nie idzie wcale