Ja myślę, że każdy etap jest przejściowy i trzeba poprostu przeczekać. Ten mały mózg pracuje na dużych obrotach, przetwarza wiele. Więc i pobudki mogą być. Z reszta to małe dzieci, więc zęby, i skoki wzrostowe tez mogą być. Poprostu taki czas i trzeba przeczekać Hanka tez sie raz budzi raz nie. Przytulam i próbujemy spać. Czasami smieje się do mnie w nocy a ja powstrzymuje uśmiech, żeby nie myślała, że chce się bawić jest pełna Energi młoda, uwielbia biegać, i patrzy w oczy i broi. Zaczynamy jej duzo zakazywać bo wszystko już rozumie i jest świadoma. Więc awanturki u nas teraz to codzienność, ale daje efekty. Weszła nam na głowę ta mała urocza dziewczynka bo kradnie serca ale jak nie zaczniemy wymagać od niej teraz to będzie niestety gorzej.
reklama
Sylwia99
Fanka BB :)
Słodycz mała oj tak awanturki na porządku dziennymJa myślę, że każdy etap jest przejściowy i trzeba poprostu przeczekać. Ten mały mózg pracuje na dużych obrotach, przetwarza wiele. Więc i pobudki mogą być. Z reszta to małe dzieci, więc zęby, i skoki wzrostowe tez mogą być. Poprostu taki czas i trzeba przeczekać Hanka tez sie raz budzi raz nie. Przytulam i próbujemy spać. Czasami smieje się do mnie w nocy a ja powstrzymuje uśmiech, żeby nie myślała, że chce się bawić jest pełna Energi młoda, uwielbia biegać, i patrzy w oczy i broi. Zaczynamy jej duzo zakazywać bo wszystko już rozumie i jest świadoma. Więc awanturki u nas teraz to codzienność, ale daje efekty. Weszła nam na głowę ta mała urocza dziewczynka bo kradnie serca ale jak nie zaczniemy wymagać od niej teraz to będzie niestety gorzej.
rosenberg
Zróbcie wymaz covidowy, u nas taki właśnie był covid tylko bez wysypki.Daj spokój... Byliśmy w szpitalu, bo miał dreszcze i wysypka rozlała się na całe ciało, w szpitalu się okazało, że jeszcze wysoka gorączka (przed wyjazdem nie miał), ale w sumie nic konkretnego nie stwierdzili, przepisała tylko syrop antyhistaminowy. Wczoraj wieczorem myślałam, że jest już trochę lepiej, że się w końcu choć trochę wyśpię, bo wysypka w większości zeszła i ogólne samopoczucie ok, tyle, że nie chciał zasnąć, ale dziś nad ranem znów dreszcze, gorączka 39, wysypka i jeszcze całe sklejone oczko, a do tego kaszel znów jest taki jak na początku (wczoraj już był lepszy) no i glut po pas. Jutro znów będę musiała iść do lekarza, pewnie przedłuży mi opiekę, a do tego i mnie i chłopaka też zaczyna coś brać
rosenberg
Nawet sklejone oczko się zgadzaZróbcie wymaz covidowy, u nas taki właśnie był covid tylko bez wysypki.
kwiatek250
Piękności!Ja myślę, że każdy etap jest przejściowy i trzeba poprostu przeczekać. Ten mały mózg pracuje na dużych obrotach, przetwarza wiele. Więc i pobudki mogą być. Z reszta to małe dzieci, więc zęby, i skoki wzrostowe tez mogą być. Poprostu taki czas i trzeba przeczekać Hanka tez sie raz budzi raz nie. Przytulam i próbujemy spać. Czasami smieje się do mnie w nocy a ja powstrzymuje uśmiech, żeby nie myślała, że chce się bawić jest pełna Energi młoda, uwielbia biegać, i patrzy w oczy i broi. Zaczynamy jej duzo zakazywać bo wszystko już rozumie i jest świadoma. Więc awanturki u nas teraz to codzienność, ale daje efekty. Weszła nam na głowę ta mała urocza dziewczynka bo kradnie serca ale jak nie zaczniemy wymagać od niej teraz to będzie niestety gorzej.
Sylwia99
A jak Elodie?Piękności!
Michalina_25
u nas też było spoko, jedna pobudka na śpiocha na mleko a od kilku dni sie kreci i coś marudzi. Ale ja zwalam na pełnie księżycaU was znów wybudzanie w nocy a u nas w sumie wciąż nic się nie zmieniło. Ja już się przyzwyczaiłam że się budzi od początku
reklama
Ja też o pełni pomyślałam Ale dziś tak nam księżyc mocno świecił w okno a Czarek obudził się tylko raz. Także dalej nie wiem o co chodzi.u nas też było spoko, jedna pobudka na śpiocha na mleko a od kilku dni sie kreci i coś marudzi. Ale ja zwalam na pełnie księżyca