marta18691
Fanka BB :)
U nas też ten ustnik sam po prostu mały nie chce tej maseczki wogole
Wiem, wiem, ale Marta pisała, że ona bez maseczki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wiem, wiem, ale Marta pisała, że ona bez maseczki
Jak tylko przyjdzie nam inhalator to zaczynamy, oby w ogóle sobie pozwolił tą maskę/ustnik przyłożyć, czuję że będzie ciężko. Ida widzę grzecznie siedzi w tej maseczce Na szczęście u niego dalej ten kaszel taki sporadyczny, mam nadzieję, że się nie rozkręci po kolejnej próbie adaptacji. W ogóle Czarek był 2 dni na adaptacji i w sumie jutro zaczyna od nowa, a już "awansował" już do grupy starszakówMi lekarz powiedział, że to bez sensu bez maski, w sensie jak się tą parą macha tylko przed nosem. @Beti.mama myślę, że ze trzy razy dziennie, byłoby najlepiej. U nas też kaszel się zaczął więc działam z inhalacją.
No to dobrze jak sobie lepiej radzi tylko się cieszyćAlka przeniesli do 2 latków, bo wyprzedzał strasznie swoją grupę zachowaniem, umiejętnościami i wyglądem, co oznacza że szybciej skończy zlobek, jako 2.5 roczniak
Ja tam się cieszę, bo w tej grupie starszaków lepsze ciocie poza tym chcę już w wieku 2,5 roku przenieść go do przedszkola, więc dla mnie pasuje, z tym że w tej grupie starszaków to i tak część dzieci z tej grupy maluszków będzieAlka przeniesli do 2 latków, bo wyprzedzał strasznie swoją grupę zachowaniem, umiejętnościami i wyglądem, co oznacza że szybciej skończy zlobek, jako 2.5 roczniak
Ja bym chciala, zeby Czarek poszedł do przedszkola juz za rok, ale bardzo wątpię, żeby w przedszkolu w którym pracuję były miejsca dla 2 i pół latków. Cóż, wygodnie bym miała.A ja właśnie chciałam go posłać jak będzie miał 3 lata i 9 miesięcy, a tu dupa
No ja też będę musiała płacić za przedszkole, tyle ze nie będę musiała Czarka specjelnie nigdzie wozić i po niego jeździć, bo będzie jezdzil ze mną.Ty pracujesz to co innego, ja będę musiał 100% płacić za przedszkole, a teraz mam dopłatę do żłobka
To prawdaRozumiem, ale mi chodzi że teraz jest zlobkowe, a w przedszkolu tego niw ma więc pół pensji na przedszkole, a nie 400 zł jak teraz
U nas biorą niestety rocznikowo 3lata.Ja bym chciala, zeby Czarek poszedł do przedszkola juz za rok, ale bardzo wątpię, żeby w przedszkolu w którym pracuję były miejsca dla 2 i pół latków. Cóż, wygodnie bym miała.