reklama
marta18691
Fanka BB :)
Mój też w 2 pracachAle mi brakowLo pracy jest zmęczenie, jest chaos bo stary jedzie na dwa etaty, więc nie ma go dosłownie cały dzień, ale i tak odżyłam po macierzyńskim
rosenberg
Wiem pamiętam ale mi Canpol przemakal. U nas bidon do żłobka idzieTańszy jest jeszcze canpol i też nie przemaka.
Ale mój już z bidonu nie pije w sumie
My mamy Canpolu i jest ok. Czarek narazie z niczego innego pic nie potrafiTańszy jest jeszcze canpol i też nie przemaka.
Ale mój już z bidonu nie pije w sumie
marta18691
Moja Kinga nauczyła się wkoncu wiązać buty
Ja czasem zamawiam z Robika. Głównie właśnie stonowane kolory. Żadnej pstrokacizny ubranka mają tanie, a jakość naprawde ok. Ja to wogóle lubię Czarka w beżach i brązach. Moja siostra stwierdziła ostatnio, że nudna ta jego garderoba. No cóż...Dziewczyn gdzie kupujecie ciuszki? Chce młodemu kupic już coś z lepszej firmy, bo od stycznia nosi 86, więc tak szybko rozmiarów nie muszę wymieniać.
Nie chce pepco, sinsay itp. Bo jak tak długo użytkuje, to są beznadziejne, na 2 msc było ok.
No i interesują mnie jakieś stonowane kolory. Newbie oczywiscie wygrywa, ale po dodaniu do koszyka to co mnie interesuje wyszło 1500 zł więc odpuszczam .
Next, zaraDziewczyn gdzie kupujecie ciuszki? Chce młodemu kupic już coś z lepszej firmy, bo od stycznia nosi 86, więc tak szybko rozmiarów nie muszę wymieniać.
Nie chce pepco, sinsay itp. Bo jak tak długo użytkuje, to są beznadziejne, na 2 msc było ok.
No i interesują mnie jakieś stonowane kolory. Newbie oczywiscie wygrywa, ale po dodaniu do koszyka to co mnie interesuje wyszło 1500 zł więc odpuszczam .
reklama
O tak, ostatnio też czerń.U nas biel, czerni, granat, brązy i beze haha