reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Dziewczyny kupiłam detektor tętna płodu i trochę mnie coś niepokoi czasami pokazuje mi powyżej 220 czy któraś też może używa i może mnie uspokoić bo nie wiem co o tym myśleć
Ja niestety nie pomogę bo nie mam i raczej nie kupię- znając siebie za mocno bym panikowała w razie czego.

Dzięki dziewczyny za dobre słowo, to prawda badanie usg może mnie teraz uspokoic, oby wszystko było dobrze bo trochę się obawiam.zobaczymy...

Dziewczyny kupiłam detektor tętna płodu i trochę mnie coś niepokoi czasami pokazuje mi powyżej 220 czy któraś też może używa i może mnie uspokoić bo nie wiem co o tym myśleć
Detektory tętna często pokazują fałszywe tętno. Ja na początku miał np. 90, a jak od brzucha odłożyłam to robiło się 200. Wczoraj młodego słuchałam to tętno było 240. Także nie martw się

Moze sie zdenerwowałas i tez czasami idzie tetno pomylic ze swoim
Powyżej 200 u dorosłego człowieka? W takich sytuacjach jedzie się na sor. Najlepiej zbadać swoje klasycznym ciśnieniomierzem.

Czytalam dużo i właśnie to mnie martwi normalnie pokazuje 130-140 ale czasami powyżej 200 A do poloznej mam dopiero 26 sierpnia i już nie wiem co robić 🥺
Mojemu wyszło 160 pare i nic nie mówili, że za wysokie. Osobiście wybrałabym się na sor, gdyby się powtarzało takie wysokie. A może baterie wariują?

Powyżej 200 u dorosłego człowieka? W takich sytuacjach jedzie się na sor. Najlepiej zbadać swoje klasycznym ciśnieniomierzem.

Mojemu wyszło 160 pare i nic nie mówili, że za wysokie. Osobiście wybrałabym się na sor, gdyby się powtarzało takie wysokie. A może baterie wariują?
No ja to wogole bym nie kupowala tego bo tylko czlowiek sie nakręca

reklama
Do góry