reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
My już wracamy z wakacji w Polsce i krótkiego wypadu do Saint Jorioz we Francji. Przez ostatnie tygodnie słabo Was podczytywałam i jak mi pokazał telefon, że mam ponad 100 stron do nadrobienia, to sobie darowałam😅😱🤪. Mam nadzieję, że wszystkie dzieciaczki są zdrowe, pięknie rosną i ze smakiem zjadają wszystkie warzywa i owoce. @Beti.mama szacun za weki!!!
Ja też w Polsce nie oparłam się bodziakom z pepco i 5 10 15, z tego drugiego jeszcze dwie śliczne kurteczki na jesień kupiłam, jedna z bezrękawnikiem, dla mnie czad! Resztę będę dokupywać systematycznie tu na miejscu, ale body musiałam kupić, bo tyle tu pisałyście, że takie cudne w pepco są, że musiałam😍😉😃.
My jutro tydzień adaptacyjny z nianią zaczynamy, już się boję😱😱, oby moja niunia pokochała swoją nianię. A ja 6 wrzesnia wracam do pracy😃 i odliczam 7 tygodni do pierwszych szkolnych dwutygodniowych wakaxji🙂🙃.
Napiszę za parę dni o przebiegu adaptacji z nianią🙂.

Ojej, a ja mam Cybexa i go kocham, ale ja go nie nosze a zawsze wpinam w wozek. Uwielbiam, ze jest rozkladany, na daszek uv, jest tapicerka letnia, wiec sie nie poci, lekki i baza obrotowa jest super.
Ja nie mam adaptera na wózek, także jak już w łupince wynosimy młodego to w rękach. A wózek zawsze z gondola do bagażnika. Może dlatego tak nie lubię tego cybexa ;D

Ja nie mam adaptera na wózek, także jak już w łupince wynosimy młodego to w rękach. A wózek zawsze z gondola do bagażnika. Może dlatego tak nie lubię tego cybexa ;D
Mam to samo. Młoda juz tylko na rękach a łupina w aucie. Młoda 11 kilo + waga nosidełka. a ja w tej chwili niecałe 50kg:D to sobie wyobraźcie :D w bagażniku zawsze wózek bo tak poręczniej. Ale niedługo właśnie wymianka na fotelik i chyba jakaś lekka spacerówka także może będzie lżej..

Mam to samo. Młoda juz tylko na rękach a łupina w aucie. Młoda 11 kilo + waga nosidełka. a ja w tej chwili niecałe 50kg:D to sobie wyobraźcie :D w bagażniku zawsze wózek bo tak poręczniej. Ale niedługo właśnie wymianka na fotelik i chyba jakaś lekka spacerówka także może będzie lżej..
Ile ?! Boże taka waga 🤣🤣 a ty taka drobna, jakim cudem 🤣

Czy ma ktoras z Was nosidlo firmy tuli? Jesli tak, to ktore i jak sie sprawdza?
My mamy Tula free to grow, to jest takie wlansnie od noworodka. Jest super. Mala na poczatku tylko troche marudzila, ale teraz juz mozemy wybrac sie na dlugie spacery, albo cos w domu porobic z nia w tym nosidle. Ja bardzo polecam. A wzory maja fantastyczne.

Co mloda dostaje jesc że 11 kg wazy 😀😀 oj to masz co nosic

reklama
Co mloda dostaje jesc że 11 kg wazy 😀😀 oj to masz co nosic
W sumie teraz to juz i kasze i mleko i zupki ;D zawsze się jej lekarz śmieje ze widac ze jedzeniem nie gardzi ;D ale przy porodzie mala miala 4 kilo prawie takze wielka od poczatku;D a ja kruszyna zawsze w okolicach 50 kilo;p do tej pory się wszyscy dziwia jak ona się zmieściła w brzuchu ;D bo każdy obstawiał jak bylam w ciazy ze jak mloda dobije do 3 kilo to będzie dobrze. A ona kolos ;D

Do góry