G
gość _199
Gość
Dziewczyny jaka pastę używacie do zębów
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pewnie musiały po mnie lub po wózku wejść :/Masakra, ciekawe jak to się stało. Ja codziennie oglądam dzieci bo my nad jeziorem to już w ogóle panikuje
Mamy obserwować czy nie pojawi się rumień w ciągu 30 dni. Nimfy bardzo rzadko coś roznoszą, bo zazwyczaj nie miały wcześniej innego żywiciela.to dobrze że narazie tylko tak a co lekarz powiedział ile musisz obserwować?
niektóre to czytałam że po 3-6 tyg od ugryzienia się pojawiają objawy
a test na boreliozę kazali robić?
no ja oprócz tego używam jeszcze
MUSTICO plastry odstraszające naklejam na wózek 2 szt i zawieszam opaskę taka MUSTICO Opaska odstraszająca sama noszę ale wiadomo 100% pewności nie ma
Doktor się trochę dziwiła, że to wypatrzyłam:Nie strasz Ja nigdy kleszcza nie miałam to nawet nie wiem jak to wygląda, ale jak przebieram małego, to zawsze go oglądam tak o, czy nie ma jakichś chrostek, plamek albo coś, więc chyba bym zauważyła dziada? Chociaż jak mówisz, że to takie maciupeńkie to już sama nie wiem, dzisiaj będzie gruntowne oglądanko!
A jak mała? Mam nadzieję, że nic jej nie jest po tych kleszczach
Nie, doktor kazała tylko obserwować. Nie wiem w ogóle czy coś by z badania wyszło, bo to strasznie małe było.oddałaś kleszcze do badania do laboratorium czy nie były zakażone boleriozą? Wiem, że tak można.
Ja jestem własnie po 6 tygodniowej antybiotykoterapii własnie po ugryzieniu
A masz może psa?Pewnie musiały po mnie lub po wózku wejść :/
Mamy obserwować czy nie pojawi się rumień w ciągu 30 dni. Nimfy bardzo rzadko coś roznoszą, bo zazwyczaj nie miały wcześniej innego żywiciela.
Dziękuję za polecenia, na początku września jedziemy trochę w Góry Świętokrzyskie, to zaopatrzę się w wszelkie możliwe odstraszacze.
Doktor się trochę dziwiła, że to wypatrzyłam:Zobacz załącznik 1303935Zobacz załącznik 1303936
Na razie wszystko w porządku. Dużo płaczu było przy wyciąganiu, bo długo to zajęło, a musiała z nogami do góry leżeć
Nie, doktor kazała tylko obserwować. Nie wiem w ogóle czy coś by z badania wyszło, bo to strasznie małe było.
Ja tejDziewczyny jaka pastę używacie do zębów
oby jej nic nie byłoPewnie musiały po mnie lub po wózku wejść :/
Mamy obserwować czy nie pojawi się rumień w ciągu 30 dni. Nimfy bardzo rzadko coś roznoszą, bo zazwyczaj nie miały wcześniej innego żywiciela.
Dziękuję za polecenia, na początku września jedziemy trochę w Góry Świętokrzyskie, to zaopatrzę się w wszelkie możliwe odstraszacze.
Doktor się trochę dziwiła, że to wypatrzyłam:Zobacz załącznik 1303935Zobacz załącznik 1303936
Na razie wszystko w porządku. Dużo płaczu było przy wyciąganiu, bo długo to zajęło, a musiała z nogami do góry leżeć
Nie, doktor kazała tylko obserwować. Nie wiem w ogóle czy coś by z badania wyszło, bo to strasznie małe było.
kurcze serio malutkie!!Pewnie musiały po mnie lub po wózku wejść :/
Nie, nie mamy zwierzątA masz może psa?
Od spaceru do wyciągnięcia minęło 29h, ale ciężko powiedzieć kiedy się wbiłyoby jej nic nie było
jejku jakie to maleństwo a czytałam że szybo trzeba reagować 24-48h wyciągnąć żeby jak najmniejsze skutki dla organizmu młodego człowieka były więc brawo Ty
Bardzo! Nie byłam pewna czy to w ogóle kleszczekurcze serio malutkie!!
Jakie to małe! Idziemy się zaraz oglądać, bo właśnie ze spaceru wróciliśmy, ale wcześniej nie oglądałam go aż tak dokładnie, żeby taką kropkę wypatrzeć.Pewnie musiały po mnie lub po wózku wejść :/
Hej, witamy w naszym gronie z powrotemHej Dziewczyny bardzo dawno mnie tutaj nie bylo,nawet nie wiem czy mnie pamietacie wczoraj przeczytalam troszke postow, ciesze sie, ze Wasze Maluchy sa zdrowe i u kazdej z Was jest ok, bede Was podczytywac bo dajecie duzo cennych rad ja mam malego Witka i jestem naszczesliwsza osoba na swiecie
@marta18691 a Ty jestes chyba najbardziej pozytywna osoba jaka znam, zawsze zadowolona, bez zadnych problemow, dobrze nastawiona do swiata i tak trzymaj