Michalina_25
Fanka BB :)
Czy u Waszych dzieci przy oddychaniu też slychać jakby coś w nosku zalegało a nosek czysty?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
u nas nie raz wydaje się, że czysty, a jak zadziałamy katarkiem to jednak wychodzą gileCzy u Waszych dzieci przy oddychaniu też slychać jakby coś w nosku zalegało a nosek czysty?
wstrzykujesz a pózniej odciągasz aspiratorem czy jak to robisz?u nas nie raz wydaje się, że czysty, a jak zadziałamy katarkiem to jednak wychodzą gilea dokładnie jakąś podróbką katarka.
ja myślę że nie tylko za miesiąc ale w każdym miesiącuDziewczyny, z ciekawości zaglądnęłam sobie wczoraj na forum styczniówek .... i wygląda na to, że za miesiąc nadal będziemy miały masę rozterek![]()
Juz cale zycieDziewczyny, z ciekawości zaglądnęłam sobie wczoraj na forum styczniówek .... i wygląda na to, że za miesiąc nadal będziemy miały masę rozterek![]()
ZazdroszczęNie, ale ona może być kilka miesięcy widoczna, u niektórych kobiet nawet dłużej. To chyba jedyna pamiątka, która mi została po ciąży i dowód na to, że w niej byłam![]()
Mój różnie, ale 2-3 razy dziennie średnio jest, czasem więcej, pewnie zależy jakiego mleka danego dnia dostaje więcejDziewczyny (te ktore karmia kp i mm), jak czesto Wasze maluchy robia kupke?
Nie przejmuj się nie jesteś sama, u mnie zostało 6 kg a czuję się jakby to było co najmniej 10. Zawsze byłam szczupła i strasznie mi to przeszkadza, no i te rozstępy...Zazdroszczęlinii negra akurat nie miałam, ale za to została nie do końca jeszcze zabliźniona rana po cc, ogólne otłuszczenie i "ciążowy" brzuszek
pamiętam jak na początku ciąży wypatrywałam jakiegoś wybrzuszenia a teraz patrzeć na to nie mogę
no i jeszcze 9kg mi zostało do wagi sprzed ciąży, się przyczepiły i nie chcą sobie pójść
![]()
Mój też jeszcze dziś nie robił, a pierdział strasznie, pewnie w nocy kupa była, ale już kiedyś miałam taki dzień i w końcu zrobił, a następnego dnia potem co chwilę robił, więc chyba nie ma co się stresowaćCodziennie 4-5 kupek, a dzis zero i zaczynam się martwić. Czy Ty dajesz sxojemu dziecku coś do picia?