reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Nie, ale ona może być kilka miesięcy widoczna, u niektórych kobiet nawet dłużej. To chyba jedyna pamiątka, która mi została po ciąży i dowód na to, że w niej byłam 😂
Zazdroszczę 🤪 linii negra akurat nie miałam, ale za to została nie do końca jeszcze zabliźniona rana po cc, ogólne otłuszczenie i "ciążowy" brzuszek 😢 pamiętam jak na początku ciąży wypatrywałam jakiegoś wybrzuszenia a teraz patrzeć na to nie mogę 🤦‍♂️ no i jeszcze 9kg mi zostało do wagi sprzed ciąży, się przyczepiły i nie chcą sobie pójść 🙄😔

Zazdroszczę 🤪 linii negra akurat nie miałam, ale za to została nie do końca jeszcze zabliźniona rana po cc, ogólne otłuszczenie i "ciążowy" brzuszek 😢 pamiętam jak na początku ciąży wypatrywałam jakiegoś wybrzuszenia a teraz patrzeć na to nie mogę 🤦‍♂️ no i jeszcze 9kg mi zostało do wagi sprzed ciąży, się przyczepiły i nie chcą sobie pójść 🙄😔
Nie przejmuj się nie jesteś sama, u mnie zostało 6 kg a czuję się jakby to było co najmniej 10. Zawsze byłam szczupła i strasznie mi to przeszkadza, no i te rozstępy... :(

reklama
Codziennie 4-5 kupek, a dzis zero i zaczynam się martwić. Czy Ty dajesz sxojemu dziecku coś do picia?
Mój też jeszcze dziś nie robił, a pierdział strasznie, pewnie w nocy kupa była, ale już kiedyś miałam taki dzień i w końcu zrobił, a następnego dnia potem co chwilę robił, więc chyba nie ma co się stresować 🙂 Ja poza mleczkiem mu nic nie daję 😉

Do góry