reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

lutowe mamy 2019

na kiedy termin??

• Wszystkich głosujących
    101
reklama
Dobra laseczki, dziękujemy serdecznie za trzymanie łapek:) Jestem już po wizycie. Jest piękna kruszynka, serduszko puka cudnie. Idealnie. Jes jes jes!!!!!! Termin na 22 luty. Ło matko jaka ulga. :biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2: Nast, prenatalne 13 sierpnia .
Super! Ja dziś 8t1d, więc równo tydzień wcześniej i termin na 17.02. Łatwo ogarnąć jak idzie z początkiem tygodnia. W pierwszej ciąży szły mi tygodnie od czwartku.

Mi też już piłka wyskoczyła choć jestem grubszej tkanki tłuszczowej [emoji14] ale tak jak piszecie mi jeszcze po pierwszej ciąży brzuch został ale teraz to mam taki jak w 6 miesiącu przy Michalinie [emoji44] i w nic się nie mieszczę [emoji21]
Ja też właśnie mam wrażenie że wyglądam na 6miesiac bo taki właśnie miałam w poprzedniej ciaxy

U mnie też już brzuch większy choć to dopiero 8t4d, w pierwszej ciąży jeszcze nic a nic nie było widać na tym etapie.
A smarujecie się czymś? Ja na razie zwykłym balsamem ale chyba coś ciazowego już kupię, myślę nad Palmersem. Stosuje któraś?
Ja używam - pięknie pachnie ale kurcze drogi

Dobra laseczki, dziękujemy serdecznie za trzymanie łapek:) Jestem już po wizycie. Jest piękna kruszynka, serduszko puka cudnie. Idealnie. Jes jes jes!!!!!! Termin na 22 luty. Ło matko jaka ulga. :biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2: Nast, prenatalne 13 sierpnia .
Super, bardzo się cieszę - i tak dobrze z takimi dobrymi wieści ami do porodu poprosze
Ja prenatalne 10.08.

Dzięki za odpowiedź, daj znać co jutro lekarz na to powie. Trzyma kciuki za wizytę. Co do pracy to ja do 17 i ledwo daje radę wytrzymać. U ciebie w pracy już wiedzą?

Bardzo mi przykro, trzymaj się :(

Nie mam za co [emoji846] napisze jutro po wizycie co i jak [emoji846]
A w pracy wie tylko moja bezpośrednia przełożona. Zarządowi powiem w przyszłym tygodniu jak wszystko będzie ok bo już trochę widać [emoji846]

Dziewczyny niestety ja też się z wami żegnam.
Fasolka zatrzymała się na 5 tyg i 3 mm.
Dostałam skierowanie do szpitala,wybiorę się w środę bo na jutro nie jestem jeszcze gotowa .

Życzę wam wszystkiego dobrego i zdrowych maluszków.
[emoji5]
Bardzo mi przykro i przytulam mocno [emoji853]
U mnie też już brzuch większy choć to dopiero 8t4d, w pierwszej ciąży jeszcze nic a nic nie było widać na tym etapie.
A smarujecie się czymś? Ja na razie zwykłym balsamem ale chyba coś ciazowego już kupię, myślę nad Palmersem. Stosuje któraś?
Ja używałam pamersa i go sobie chwalę. Ale i tak rozstępy to sprawa genetyczna. Mi prawie do końca ciąży z blizniaczkami nawet jeden nie wyszedł. A pod koniec brzuch w paski się zrobił. Za to z Zosią już żaden rozstęp się nie pojawil. Hubal dlatego, że co mogło to już pękło [emoji23]
Gratuluję!! I bardzo się cieszę, że jest ok [emoji8]

@Emilia S no w ciąży z Zosią to jak w szpitalu położone zobaczyły jak się męczę to powiedziały na obchodzie lekarzowi i dostałam relanium na wyciszenie i spanie. Pare dni pobrałam i ładnie wszystko się unormowało. Tu dziś mówiłam lekarce, ale powiedziała by pić melise przed snem jak to nie pomoże to na następnej wizycie będziemy rozmawiać. A co do drzemek w dzień to niestety dzieciaki nie dadzą. A już żadna nie chce do przedszkola chodzić, Zosia do żłobka wcale tak więc z nimi trzema spanie wykluczone [emoji6]
Dobrej nocy!

Dzień dobry ;) Wyspane ? Ja jestem połamana, spałam z młodymi, jeden z boku drugi w nogach, no masakra. Która dzisiaj wizytuje ?
@karolina921 jejku Ty całą dobę na nogach jesteś, łykaj tą meliskę, oby zadziałała:)

reklama
Do góry