reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

lutowe mamy 2019

na kiedy termin??

• Wszystkich głosujących
    101
@Ewela821 @gaya11 fajnie jest czytać, że są u nas takie spokojne zachowania i tak dużą wiara w to, że będzie dobrze [emoji5]. Ja to po staraniach, klinikach i poronieniach jestem tak sfiksowana, że chyba bym nie dała rady bety nie zrobić. Tym bardziej, że dla mojego lekarza to też pierwsze podstawowe badania

reklama
Ja po prostu idę do gina w 8 lub pewnie będzie to 9 tyd. już ,Badanie, usg i obraz realny się przedstawia, oczywiście z mojego doświadczenia tylko.Nie wyobrażam sobie iść szybciej ,tak mnie 'nauczył" jeden mądry ginekolog i trzymam się tego_Oczywiście, schizę mam jak cholera co mi się pokaze na tej pierwszej wizycie. Ale chcę wierzyć,że będzie pięknie.

A był jakiś konkretny powód że nie mogłaś zajsc.?ja mniej więcej tyle też się starałam.
No właśnie, ze chyba nie było :/ bynajmniej tak mi się wydaje hormony miałam w normie, owulacja tez była, pęcherzyk tez i pękał (miałam 3 monitoringi pod rząd) - mieliśmy robić badanie nasienia, ale akurat udało się zajsc - ale nie wiem może to jednak coś z nasieniem ze teraz coś się dzieje ? Czy to możliwe ? A udało mi zajsc (prawdopodobnie) przy pomocy żelu conceive

@Ewela821 @gaya11 fajnie jest czytać, że są u nas takie spokojne zachowania i tak dużą wiara w to, że będzie dobrze [emoji5]. Ja to po staraniach, klinikach i poronieniach jestem tak sfiksowana, że chyba bym nie dała rady bety nie zrobić. Tym bardziej, że dla mojego lekarza to też pierwsze podstawowe badania
Ja nie wiedziałam o tej becie, dopoki nie poczytałam na forum, pewnie bym nie robiła - dopiero gdy powiedziałby lekarz. Ale z drugiej strony przynajmniej wiadomo co i jak

Kochana nie martw się na zapas, możliwe że jutro będą dobre wieści.Ja jestem w 4 ciąży i nigdy nie robiłam bety, pewnie dziwnie to brzmi bo prawie każda z dziewczyn tutaj robila to badanie. Mi lekarz nigdy nie zlecał to nie robiłam i żadna z moich znajomych ciężarnych rowrówn nie. Jeszcze nic straconego,poczekaj spokojnie do jutrzejszego badania i nie trać nadziei. Pomodlę się za Twoją upragnioną kruszynkę i mocno trzymam kciuki aby było dobrze.
Dziekuje ❤️ Bardzo dużo to dla mnie znaczy ❤️✊✊✊

Dziewczyny ze względu na to że źle się poczułam byłam dzisiaj u lekarza.
Mój Babelek ma 1.42cm i serduszko bije 159.jest wszystko dobrze. Termin 16.02.2019 a i dzidzia jest młodsza o 2 dni wg Om i usg ale to że 2 dni różnicy jest to ja już wiedzialam po becie
Ulzylo mi...

PS. Wychodzi dziewczynka czy chłopiec?

Załączniki

• IMG_20180705_212421.jpg
    IMG_20180705_212421.jpg
    1,7 MB · Wyświetleń: 90
No właśnie, ze chyba nie było :/ bynajmniej tak mi się wydaje hormony miałam w normie, owulacja tez była, pęcherzyk tez i pękał (miałam 3 monitoringi pod rząd) - mieliśmy robić badanie nasienia, ale akurat udało się zajsc - ale nie wiem może to jednak coś z nasieniem ze teraz coś się dzieje ? Czy to możliwe ? A udało mi zajsc (prawdopodobnie) przy pomocy żelu conceive
Też ten żel stosowałam ale u mnie długie cykle późne owulacje a hormony ok.
Jasne że wina może być nasienia. Ale głową do góry pęcherzyk mały ma prawo nie widać zarodka a beta może słabo rosnąć a już nie raz słyszałam że słabo rosła a było ok.[emoji6]

reklama
Dziewczyny ze względu na to że źle się poczułam byłam dzisiaj u lekarza.
Mój Babelek ma 1.42cm i serduszko bije 159.jest wszystko dobrze. Termin 16.02.2019 a i dzidzia jest młodsza o 2 dni wg Om i usg ale to że 2 dni różnicy jest to ja już wiedzialam po becie
Ulzylo mi...

PS. Wychodzi dziewczynka czy chłopiec?

O jaki super ludek [emoji173]️

Do góry