reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odpowiedz w temacie

Barnek zdaje sobie sprawe ale i tak mysle, ze jak bedzie to nikt nie wie bo kazdy porod jest inny. Tak samo sobie życzę zeby dziecię urodziło sie szybko w malym bólu i oby za bardzo mnie tam na dole nie pokiereszowalo [emoji1]

Od jakiegoś czasu dzidzius wyciaga mi nogi pod same zebra. Ciagle brzuch mam pod same piersi i nozki albo wystają pod nimi, albo z prawej strony brzucha. Myślałam, że im bliżej porodu tym dziecko mniej bedzie sie ruszalo ze wzgledu na brak miejsca i bedzie pozginane tam na dole, zwlaszcza ze juz dawno jest w kanale rodnym glowka do dolu a ona ciagle wyciaga rece na dole a nogi pod samymi cyckami [emoji19]

Do góry