reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2017

Cześć Kosik, skąd jesteś? To Twoje pierwsze dziecko?

macie tu coś na rozluźnienie;D

Mi niedziela mija leniwie. Byliśmy na obiedzie u teściów, szwagier bez żony przyjechał, bo chora na grypę:/ Kurde coraz więcej osób w bliskim gronie chorych. Mam nadzieję, że ja się jakoś utrzymam.
Skurcze mnie dziś trochę męczą, śluz też jakiś inny..

reklama
Cześć Kosik, ja też Wawa ;-)
Laseczki, wszystkim życzę zdrówka, to już końcówka-nie dajmy się!
Ja też się wszędzie poruszam sama, samochodem raczej, bo w tramwajach i autobusach to bydło, a kierowcy jeżdżą jak w Formule 1, nie zapuszczam się tylko w jakieś dalekie rejony no i musiałam odpuścić basen, ale na piłce ćwiczę dzielnie:D
I dziś z koleżanką na kawkę na osiedlu idę:D
Ja niestety chyba grzybicę znów "zaliczyłam" do jasnej cholery.. Wizyta w środę dopiero, jutro mam mocz oddać-pewnie wyjdzie zły... Noż kurde... Wydaje mi się, że to przez sex z mężem, bo w ciąży jakaś wrażliwa jestem, chwilę mizianek, przytulanek i swędzenie oraz pieczenie a mąż czyściutki i też zapobiegawczo się smaruje.
Ech!
W ogóle mam nadzieję, że Mała posiedzi jeszcze ten tydzień w brzuchu a coś czuję że to tuż tuż:)

Martii gratulacje!!!! Dużo zdrowia dla Was!
bukiet-roze-kwiatow-kwiaty.jpeg

Podaj jeszcze imię rodzaj porodu i punkty Apgar:)

reklama
Do góry