reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2017

Turluturlu zdradź jakie [emoji12]
A mój Janek dziś mało aktywny, aż mi głupoty do głowy przychodzą. Kopnął by matkę siarczyście, to by się uspokoiła [emoji39]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kasia.zosia super kolejny potwierdzony chłopczyk [emoji4] i jaki duży [emoji4] i zdrowy [emoji4]
Tak ikea żyje własnym czasem [emoji6]
A ja od rana kroilam sałatkę jarzynową tak mi się zachciało dziś...
A ja dziś w nocy co tylko na prawy bok się przeturlalam to kopniaki były [emoji3] chyba moje dziecię woli spać na lewym... i taką noc mieliśmy. To ja już się boję co to będzie później [emoji6] A nasz synek Olivier. Takie dla chłopca imie w głowie miałam już dawno temu. I tak zostało...

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

Haha a to szkraby [emoji6] ale z jednej strony to takie urocze, że już się z nami komunikują. Może trochę w drastyczny sposób, ale jak się przebudzam w nocy i gadam do brzucha to jednak super uczucie [emoji4]

Haha a to szkraby [emoji6] ale z jednej strony to takie urocze, że już się z nami komunikują. Może trochę w drastyczny sposób, ale jak się przebudzam w nocy i gadam do brzucha to jednak super uczucie [emoji4]

No mi to nie przeszkadza [emoji4] rano na dzień dobry też mam falujacy brzusio [emoji4]

Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom

A ja od rana kroilam sałatkę jarzynową tak mi się zachciało dziś...

Podziel się [emoji5]zjadłabym, ale nie chce mi się robić

kasiu_linka to tak jak mój Artus już druga noc pokopal mnie solidnie jak na prawym boku spałam [emoji3]

Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom

No kopniaczki fajne są [emoji3]chyba, że po pęcherzu..
Kasia. Zosia gratuluję syna

Czekamy na nasz trzeci cud [emoji178]
23tydz [emoji177]NADIA[emoji177]

Jak by mozna to bym sie podzielila [emoji4]Za mną też chodzą gołąbki, ale właśnie nie chce mi się robić... A właśnie dziewczyny co do pęcherza, albo raczej wody, pijecie wodę? Bo u mnie od początku było tak, że nie mogłam pić wody. W drugim trymestrze już mogłam i piłam, ale teraz jak się tylko jesień zaczęła to nie mam ochoty na wodę. Herbatę to i owszem byle by była ciepła. I czasem się martwie czy oby nie za mało tej wody pije...

reklama
Kasiu_linka ja też pije zazwyczaj dużo herbaty. Robie sobie pokrzywe albo imbirowa z cytryna albo z kopru włoskiego. Nie jestem przyzwyczajona do picia wody choć w sumie byłoby najlepiej. Najczęściej idę na kompromis i pije pół na pół wodę z sokiem jablkowym.
U nas chyba będzie Piotr Szymon :D Ja chciałam Szymon Piotr ale mąż woli Piotr wiec zamienilsmy (póki co) kolejnością :) mój szwagier z kolegami prowadzą firme, jest ich trzech: Piotr, Szymon i Maciek. Śmiali się ze kolejne nazwiemy Maciek :D

Do góry