reklama
Witajcie dziewczyny
Ja byłam wyłączona z obiegu na długi czas przez "wakacje/powrót do domu" ,
Co tam u was słychać juz powoli widzę ze poznajecie płeć maluchów
U mnie dalej niespodzianka , na dodatek mam taki humor wisielczy naprawdę,bo wróciliśmy dziś spowrotem sami z W. I małym do irl.
tęskno mi za domem i za rodziną raz to w PL się o mało nie popłakałam bo byłam z W. I z małym odwiedzić moja babcie i na odchodne mały dostał ciasto i idzie z ta reklamoweczką taki słodziak mały, babcia patrzy z okna z 3 piętra a mały jej macha wysyła buziaki i krzyczy "później przyjedziemy" smutno mi od razu się zrobiło bo wiedziałam że już jedziemy i juz nie przyjdziemy napewno nie w tym roku... , starałam się nie ryczeć ale sobie myślałam jakby to mogło być gdybyśmy byli w kraju pośród rodziny i wszytskich babć dziadków cioć itp... ehh.. a dziadki juz są moi wiekowi wiec nie wiadomo ile.jeszcze będą i tak oo ... smutno
Sory ze wam nastrój psuje jak coś
Airfix I Drusia - gratuluję dziewczynek :*
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
Ja byłam wyłączona z obiegu na długi czas przez "wakacje/powrót do domu" ,
Co tam u was słychać juz powoli widzę ze poznajecie płeć maluchów
U mnie dalej niespodzianka , na dodatek mam taki humor wisielczy naprawdę,bo wróciliśmy dziś spowrotem sami z W. I małym do irl.
tęskno mi za domem i za rodziną raz to w PL się o mało nie popłakałam bo byłam z W. I z małym odwiedzić moja babcie i na odchodne mały dostał ciasto i idzie z ta reklamoweczką taki słodziak mały, babcia patrzy z okna z 3 piętra a mały jej macha wysyła buziaki i krzyczy "później przyjedziemy" smutno mi od razu się zrobiło bo wiedziałam że już jedziemy i juz nie przyjdziemy napewno nie w tym roku... , starałam się nie ryczeć ale sobie myślałam jakby to mogło być gdybyśmy byli w kraju pośród rodziny i wszytskich babć dziadków cioć itp... ehh.. a dziadki juz są moi wiekowi wiec nie wiadomo ile.jeszcze będą i tak oo ... smutno
Sory ze wam nastrój psuje jak coś
Airfix I Drusia - gratuluję dziewczynek :*
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
Witaj Miciur-ka. Wiem co czujesz. My wróciłyśmy dwa tygodnie temu. Dziewczyny mi płakały w samolocie. Młodsza darła się - baba. Juz za dzień czy dwa się przyzwyczaisz i będzie ok. Ten rok nam szybko zleci i już niebawem będziemy się pakować na wyjazd do Polski. Dziewczyny gratuluje dziewczynek. Udało mi się dzisiaj kupić drożdże w polskim sklepie. Jutro pieke jagodzianki.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Grabcia123
Fanka BB :)
Mi się potwierdziło wszystko po za kalendarzem chińskim... gdzieś wcześniej jest post z listą tego co się sprawdziłoAirfix -gratulacje!!
a tak swoja droga, mamuski, ktore juz wiedza plec, potwierdzily sie jkaies "przepowiednie" co do plci? smaki? itd?
Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom
Ellie123
monsku
Miciurka - znam ten bol wyjazdow, ja niby juz 2 tyg po przyjezdzie a dalej jakas przybita,nawet nie wiem kiedy nast razem do PL..
Czyli takie "wrozenie plci" to bzdety, szansa na potwierdzenie 50:50
U mnie bedzie dzis zupa dyniowa z imbirem i mlekiem kokosowym , mniam mniam
Czyli takie "wrozenie plci" to bzdety, szansa na potwierdzenie 50:50
U mnie bedzie dzis zupa dyniowa z imbirem i mlekiem kokosowym , mniam mniam
U
użytkownik 902
Gość
Jejku metrowiec! Uwielbiaaaam! Mnie właśnie obudził telefon, szlag by to, już nie zasne, nie ma szans
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Anna25
wrzesień2006/lipiec2012
a tak swoja droga, mamuski, ktore juz wiedza plec, potwierdzily sie jkaies "przepowiednie" co do plci? smaki? itd?
mi chyba nie, choc ciaza inna niz moje poprzednie chlopiece [emoji6] i ostre jedzonko smakuje
moj starszy tez czesto takie numery robil i robi,wiec ja na sytuacje awaryjne mam pol papierniczego w szafie[emoji3]Jutro ma na 11, więc pewnie skoczę do jakiegoś papierniczego i zabiję jak następnym razem znowu coś takiego zrobi...
Airfix gratuluję ! Czy to pierwsza dziewczynka na forum, czy mi coś umknęło?
trzecia corusia, bo jest jeszcze Turtulu i moja [emoji16]
reklama
Ellie No dziękuję bardzo ze teraz od rana mi język będzie wisiał do kolan hahah Boże co ja bym dała za kawałek. Uwielbiam metrowca, ale foremki do pieczenia się nie dorobilam haha Ale pomału kupię tu na nowym domku
Miciur-ka Kochana trzymaj się :* nie ma nic gorszego niż tęsknota . Ja np podziwiam koleżanki które mają mężów za granicą i wracają co 3-6m-cy na chwilę do pl. Nie dałabym rady. Zawsze mówię mężowi ze żadne pieniądze dla mnie nie są warte rozłąki. Wiem ze sa różne sytuacje rodzinne i każdy ma prawo do swoich wyborów ,wiec absolutnie nie neguje wyjazdów, ale ja bym nie dała rady psychicznie bez męża
Jagodka To ja kupię też zeszyt do nut na zapas hahah mam zapas zeszytów w kratkę akurat,okładek,naklejek, ale do angielskiego i jeszcze 32k to nawet nie myślałam. Zaraz się okaże że papier milimetrowy trzeba sasasa
Miciur-ka Kochana trzymaj się :* nie ma nic gorszego niż tęsknota . Ja np podziwiam koleżanki które mają mężów za granicą i wracają co 3-6m-cy na chwilę do pl. Nie dałabym rady. Zawsze mówię mężowi ze żadne pieniądze dla mnie nie są warte rozłąki. Wiem ze sa różne sytuacje rodzinne i każdy ma prawo do swoich wyborów ,wiec absolutnie nie neguje wyjazdów, ale ja bym nie dała rady psychicznie bez męża
Jagodka To ja kupię też zeszyt do nut na zapas hahah mam zapas zeszytów w kratkę akurat,okładek,naklejek, ale do angielskiego i jeszcze 32k to nawet nie myślałam. Zaraz się okaże że papier milimetrowy trzeba sasasa
Ostatnia edycja: