Hej dziewczyny
Klauduska - fajny projekt domku , ja coś z poddaszem szukam(chociaz) żeby mieć gdzie pchać te multum rzeczy co mi tu zalega - zobaczysz z z zresztą jak dziecko się urodzi ile to pierdół wnosi, bujaczki foteliki, rowerki o matko ! Chyba pomiędzy 1 a 2 dzieci juz mniejsza różnica w rzeczach hehe
, a ciuszki rozmiarowo mniejszych nie bierz jak na 56 - i to 56 bym radziła tylko kilka sztuk a później już 62 , dziecko po porodzie trochę wagę traci ale zaraz nadrabia
Jagódka - super tort wyszedł , ale mi narobiłaś chęci ! Fajnie ze impreza się udała
Kasia.zosia- o matko ,160m2! U mnie chyba nie byloby komu tego sprzątać [emoji23] ja patrzę na 120m2 maks 140 , najwyżej dobuduje ma zewnątrz altanke na pierdoły [emoji23],
Anna25- to oby tam dalej nic nie widział
Elenna- kiedyś musi się zacząć to nasze "tycie" [emoji23]
Airfix- dobrze ze wszytsko z dzidzia ok, a co z twoja choroba - jest ok , lekarz nic nie panikował tam?
Nuśkaaa- hej, no jasne zapraszamy
Ja juz nie spie od prawie 2 h - masakra , głowa mnie zaczela bolec jeszcze eh :/
Tak już bym chciała usg a w ogóle nie mam ani nie Umówiona ani nic jeszcze dopiero na 8 września ! Strasznie długo 2 miesiace bez ! Nie dam rady .. pójdę pod koniec sierpnia chyba ! Już chce zobaczyć co u dzidzi, nawet biedny W. Się żalił ze juz dawno nie widzieliśmy hehe ,
Napisane na GT-I9301I w aplikacji
Forum BabyBoom