reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2017

Dla zainteresowanych zdjęcie środka tortu;)
13925631_1149534065088277_3427462155844810149_o.jpg

Impreza się udała, goście już poszli, posprzątane. Żarcie zostało multum, mimo, że całkiem sporo zjedli - nie ma to jak mąż planuje grilla:/

reklama
Hejka ;)
Pojawiłam się u Was na forum w czerwcu i generalnie tylko się przywitałam, a teraz chętnie dołączę tak naprawdę ;) Wcześniej Was podczytywałam, ale nie pisałam, bo jakoś "bałam się" o swoją ciążę, ale teraz już jestem spokojniejsza ;) termin z om 17.02 według usg 22.02 ;)
Przygarniecie mnie? :)

Hejka ;)
Pojawiłam się u Was na forum w czerwcu i generalnie tylko się przywitałam, a teraz chętnie dołączę tak naprawdę ;) Wcześniej Was podczytywałam, ale nie pisałam, bo jakoś "bałam się" o swoją ciążę, ale teraz już jestem spokojniejsza ;) termin z om 17.02 według usg 22.02 ;)
Przygarniecie mnie? :)
Cześć :)

Klauduska fajny domek!
Airfix najwazniejsze, ze wszystko dobrze :-)
Jagodka podobny tort robilam rok temu na impreze u starszego w klasie, poszedl w calosci ;-) dzieci lubia takie bajery
a ja ide dzis na pobranie krwi do testu pappa, ale wogole zastanawiam sie czy to ma sens, skoro to tylko statystyki...

8599e6ydh9ss8jgy.png

Anna25 Ja już po pobraniu tego, na wyniki mam 1,5tyg czekać. Po usg stwierdził ze wszystko będzie w porządku ale dodał ze teraz pobierzemy krew i jeśli coś jest źle to zadzwonia. A za 7tyg od nowa. Mam nadzieję ze samo usg.

Anna25 Nie wiem właśnie, ale podejrzewam ze tam jak się ma jedno skierowanie to już do konca ciąży robią te wszystkie wymagane badania i pomiary...gdzieś wyczytałam ze jest ich 3 tych usg . Ale krwi mam nadzieję ze już nie będą pobierać

reklama
Hej dziewczyny

Klauduska - fajny projekt domku , ja coś z poddaszem szukam(chociaz) żeby mieć gdzie pchać te multum rzeczy co mi tu zalega - zobaczysz z z zresztą jak dziecko się urodzi ile to pierdół wnosi, bujaczki foteliki, rowerki o matko ! Chyba pomiędzy 1 a 2 dzieci juz mniejsza różnica w rzeczach hehe :), a ciuszki rozmiarowo mniejszych nie bierz jak na 56 - i to 56 bym radziła tylko kilka sztuk a później już 62 , dziecko po porodzie trochę wagę traci ale zaraz nadrabia ;)

Jagódka - super tort wyszedł , ale mi narobiłaś chęci ! Fajnie ze impreza się udała :)

Kasia.zosia- o matko ,160m2! U mnie chyba nie byloby komu tego sprzątać [emoji23] ja patrzę na 120m2 maks 140 , najwyżej dobuduje ma zewnątrz altanke na pierdoły [emoji23],

Anna25- to oby tam dalej nic nie widział ;)

Elenna- kiedyś musi się zacząć to nasze "tycie" [emoji23]

Airfix- dobrze ze wszytsko z dzidzia ok, a co z twoja choroba - jest ok , lekarz nic nie panikował tam?

Nuśkaaa- hej, no jasne zapraszamy :)

Ja juz nie spie od prawie 2 h - masakra , głowa mnie zaczela bolec jeszcze eh :/

Tak już bym chciała usg a w ogóle nie mam ani nie Umówiona ani nic jeszcze dopiero na 8 września ! Strasznie długo 2 miesiace bez ! Nie dam rady .. pójdę pod koniec sierpnia chyba ! Już chce zobaczyć co u dzidzi, nawet biedny W. Się żalił ze juz dawno nie widzieliśmy hehe ,

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Do góry