Bozienka24
Fanka BB :)
Ati sprowadzam na ziemię . Rośnie maleństwo i na tym etapie główka jest większa od reszty tlowia. Najgorsze co mogłaś zrobić to czytać na necie . Głowa do góry i wrazie czego pytaj lekarza ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny tez macie czasem odczucie jakby prąd w podbrzuszu przeszedł ? Takie chwilowe odczucia raz jedno raz kilka naraz .....
Dziewczyny ja wczoraj zaczęłam swirować. Moje dziecko na ostatnim usg miało dosyc dużą glowę i odrazu mi sie w oczy to rzuciło. Zaczęłam szukać informacji w necie i znalazłam jakąś chorobe gdzie głowa płodu wygląda jak odwrócona gruszka ( duża u góry i wąska na dole), naczytałam się o wodogłowiu itp. i w rezultacie poryczałam. Trzepnijcie mnie bo chyba inaczej nie mozna. Wkleje link z tematu z wizytami gdzie jest moje zdjęcie i powiedzcie mi czy ja mam jakis film z tą główką. Pewnie było by inaczej jakby lekarz pokazał dzidzie na usg jak sie rusza a nie tylko fotke jednego ujecia. Zaczełam sie też wczoraj zastanawiac czemu ten na nfz dał kolejną wizyte juz za dwa tygodnie, moze jest coś nie tak. Jutro wizyta u lekarki a genetyczne mam jednak na czwartek przełozone a ja odchodzę od zmysłów, bo tak mam,że jak wszystko za dobrze sie układa to mam wrażenie,że cos sie spieprzy bo jest za dobrze. Wydaje mi sie ,że u dwóch z Was głowka wyglądała podobnie.
https://www.babyboom.pl/forum/lutow...lekarza-wizyty-badania-usg-74976/index55.html
Jakie badania robiłaś? Ja teraz zapłaciłam 40 zł za morfologię, mocz i toxo.Ja byłam na pobraniu krwi...136 zł ������ ; (
Jakieś Toxo ale nie te zwykłe, tamte już miałam . ..czekam teraz na wynik do piątku.Jakie badania robiłaś? Ja teraz zapłaciłam 40 zł za morfologię, mocz i toxo.![]()
Też chciałam na jarmark ale w tym roku nie da rady, taka wycieczka by mnie dobiłado tego męczy mnie bol glowy chociaz poza ciążą nie miewam. Chyba słabe ciśnienie, bo mam z reguły w ciązy tragicznie niskie.
:-) - to moja córcia chciała Wam wkleić, usmiechniętą bużkę
Piję kawkę i ide na Jarmark św dominika bo mam pod nosem samym, dziecku coś kupię - jej radośc zawsze poprawia mi humor, a sobie na targu warzywnym co nieco dla brzuszka.
Dzięki dziewczyny,że jestescie, bo mój to jak mu zaczęłam gadac to jak zawsze gada po co czytam takie głupoty a ja lubie sie wyżalić i wtedy lżej.