reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

Bo z blizna szalu nie ma...musze ja kontrolowac teraz w 20tc a potem co 2 lub 3 tygodnie ale to nie zdolowalo mnie tak bardzo jak info ze jest i krwiak :( tego boje sie najbardziej.No i raczej obstawiaja porod w styczniu

reklama
W 2010r ale jest fatalna.Bardzo dlugo sie babrala.Na bokach gdzie byly saczki sa takie brzydkie wglebienia a na calej dlugosci zrobil sie bliznowiec.Kazdy gin lapal sie za glowe a slowa mojego jak ja zobaczyl byly "Boze co sie pani stalo"

Ja swoje cc miałam pod koniec 2014 i powiem Ci Aschlee że też miałam problemy, kilka dni po cc okazało się że mam krwiaka w ranie, co dwa dni gościłam na oddziale żeby mi odsączali rope i krew :/ cudem uniknęłam kolejnego pobytu w szpitalu, ubłagałam ordynatora, że nie mogę bo mam w domu dziecko, ktore karmie piersią.. no i tak 3 tygodnie mi sie to papralo i dochodzilo do siebie. Jak tak czytam ze masz problemy ze swoja blizna to az sie boje czy z moją wszystko ok.

Madziolina a o ktorej masz we wtorek genetyczne? :)

Chocolatequa nie martw Sie na zapas...na pewno beda ja kontrolowac co jakis czas...u mnie bylo podobnie 1,5 miesiaca odciaganie ropy,zmiany opatrunkow,bol niesamowity ale co trzeba bylo przetrwac...dlatego jak pomysle o kolejnej CC to robi mi sie slabo...

No nic jakos sie to przetrwa.Bardziej boje sie tego krwiaka teraz :( ale licze ze wchlonie sie szybko i juz bedzie bezproblemowo...bardzo bym chciala bo od samego poczatku kazdej wizycie towarzyszy strach...

A nie Wiem czy pisalam na chwile obecna z podgladania na 68% bedzie mala Vivi :) aczkolwiek to tylko 68% wiec za bardzo jeszcze sie nie nastawiam
Zobacze co powie moj na genetycznym we wtorek :)

Madziolina na ktora wizyta?

Ostatnia edycja:
Dzień dobry Dziewczyny

jeśli chodzi o zamkniętą grupę na FB to ja zawsze się zgodzę, ale uważam jak Magda, albo wszystko albo wcale. Do dziś jestem w grupie Październikowych Mam 2013 i powiem Wam że do dziś grupa się kręci ;]

Festyn wczoraj nawet fajny, mąż rozpaczał że nie wygrał Córce Minionka , ale musiałabym tam fortunę zostawić :)
Dzisiaj humor lepszy i nawet tak nie muli jak zwykle, apety się pojawił, na śniadanie zjadłam dwa jajka- nie pamiętam kiedy ostatnio je jadłam
;]

Miłej niedzieli :)

Dzień dobry :)
Na blizny bardzo dobra jest maść cebulowa Cepan. Fakt, że trzeba długo i wytrwale smarować bliznę, ale efekt końcowy rewelacyjny. Na bliznowca może być jednak za słaba :/

Asch krwiak na pewno sie wchlonie, ale dlatego te plamieniamogly byc?
Wizyte mam jako ostatnia o 15.55 i juz sie doczekac nie moge! Ale tez sie troche boje, choc sobie tlumacze, ze nic mnie nie boli, nie plamie itp to chyba dzidzi dobrze sie ma?

reklama
Madziolina na pewno jest wszystko dobrze...bedziemy czekac na super wiesci.

No mam nadzieje ze sie wchlonie...tak moglybyc od niego.Ale teraz jest czysto wiec licze ze powoli bedzie znikal

Do góry