reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

Haruna, Jeszcze doczytałam twój post. Tutaj duzo babek miało takie objawy i wszystko było w porządku, ja też miewam kłucia. Ból głowy to tylko raz ale porządny, ale dziewczyny pisały że miewają migreny podczas ciąży. Myślę że to jak najbardziej naturalne objawy. Dla twojego wewnętrznego spokoju jednak, jeśli masz się stresować do wyznaczonej wizyty to już lepiej zobaczyć się z lekarzem wcześniej albo chociaż zadzwoń i powiedz dokładnie co ci jest. Tak naprawdę od tych wszystkich naszych bóli gorszy jest niepotrzebny stres. Głowa do góry! zadzwoń do lekarza jutro to się uspokoisz :tak:

reklama
Witaj Madisoni, na pewno szybko ogarniesz forum, to Twoja pierwsza ciąża?
Ja po fasolce szparagowej też miałam straszne wzdęcia, chyba następnym razem sobie daruję.
Magda pasztet wygląda pysznie, kiedyś dorobie się maszynki to też będę sama piekła, a jak narazie to smażona wątróbkę z cebulką blenduje z przyprawami i mam taką pasztetowa :) A w ciąży zrezygnowałam z wątróbki, więc już mi ślinka leci.

Ja to jestem inna jednak, jem pasztet kupiony w sklepie, parowy i to co zazwyczaj, oprocz surowego miesa, serow plesniowych :-)
Jej mam prenatalne pojutrze i nie moge sie doczekac!!! Oby bylo wszystko dobrze!

Madziolina bedzie dobrze kochana.Co ma nie byc.
Ja mialam razem z usg blizny...jak czekalam na ordynatorke to przy okazji zrobila i prenatalne

Nie pisalam bo ciut dola mialam

Normalnie robia usg przez brzuch i mierza wszystko Dzidziusiowi i sprawdzaja czy wszystkie organy sa ok...mnie puscila tez 3d na chwile to niezly ubaw mialy bo Dzidzia bawila sie w boksera.Bardzo smiesznie to wygladalo...podgladalysmy wszystko co tylko sie dalo

reklama
Do góry