reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Milenia no wkoncu się odezwałaś :-) super se wszystko ok :-) no tak milenia czuje nie regularnie ale czuje zazwyczaj jak siedzę albo się położę. 4.5 cm to już spora dzidzia :-) musze sprawdzić który masz tydzień . Heh ciekawe ile będzie miał u mnie we wtorek :-)

Witajcie kochane :-)

Spałam jak dziecko 12 godzin!!! Cudownie :tak: Teraz mąż pojechał z dziećmi po pieczywko, potem jada na ten pokaz samochodów,a ja do centrum po sklepach pochodzić. Nawet chyba obiadu nie robie dziś,tylko jakiegoś gotowca kupimy :-p

Mielnia no wreszcie! Kochana,nie rób tak więcej ;-) Cieszę się, że maluszek ślicznie rośnie :tak:

Miłego dnia kochane!

Witam i ja!

Spalam jak dziecko i czuje sie o niebo lepiej, synek zezwolil nawet pospac do 7.30!! Szybko sie zebralam pojechalam do pracy, zrobilam trening przed otwarciem i od razu sie czlowiek czuje o niebo lepiej. Jeszcze dwie godzinki i do domku, pogoda ladna wiec bedzie dzien ogrodkowy!

Margarita poczekaj az dzidzi przyjdzir na swiat wtefy osma rano bedzie jak teraz poludnie :)

Milena super, ze wszystko w porzadeczku! Ja tez czuje takie jakby ruchy dzidzi czasami :)

Magda ciesze sie, ze bol glowy minal. Udanych zakupow!

Na HBO2 jest film. O kobiecie, która traci dziecko pod koniec ciąży a później mimo rozstania z mężem znów będzie w ciąży. Ale rycze !!!!! Film na faktach.

P.S. tak właśnie pojechałam do pracy

Ja też się nawet wyspałam (patrząc na ostatnie standardy). Miśkowi właśnie ostatnie 3 się przebijają. Jeszcze noc, dwie i powinno być trochę lepiej, bo od tygodnia funduje mi 2 godz przerwę w spaniu, tak od 2 do 4.
Do tego ma okropną wysypkę. Juz nie mam pojęcia od czego, mamy alergików - czy jest opcja, że to przez to malowanie? Tylko wróciliśmy do domu, a tu cała buzia, plecy, brzuszek, nawet pojedyncze kropki na ramionach. Ech...

Kropek - u mnie waga od tygodnia szaleje, w ciągu dnia potrafi się zmienić o ponad 1 kg, raz w jedną, raz w drugą stronę. Wyciągając średnią ciągle jestem na 0.

Choco - tez mam ambitny plan na dziś, także trzymam kciuki za nas obie ;-)

Nova - udanego wypadu

Milenia - dobrze ze się odezwałaś. Lekarz faktycznie świnia, choć ich też ostatnimi czasy podobno bardziej kontrolują, jeśli chodzi o zwolnienia dla ciężarnych. Mój NFZowy nie pytając mnie sam stwierdził, że dolegliwości nie mam i czuje się świetnie. Tylko dlatego, że się uśmiechałam ;-)
A poziom "pomyślunku" u prowadzących przechowalnie dla dzieci, woła o pomstę do nieba.

Magda - w końcu i Tobie udało się odpocząć - obyś jak najczęściej miała taką możliwość :-) udanych zakupów :-)

M. właśnie zalicza drzemkę, O. działa ze mężem, a ja idę ogarniać papiery.

reklama
Do góry