reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

Mnie krzyże mega bolą jak dużo pochodzę i się poschylam wtedy to poprostu nawet posiedzieć mam problem żeby wygodnie miejsce znaleźć

Z takich przyjemniejszych spraw to dzis z mężem debatujemy nad imionami :)

Macie jakieś typy??
U nas na razie padło na
LILIANKĘ i wachamy się pomiędzy KACPREM I FILIPKIEM

reklama
Kropek heh ja juz sobie nie wybiorę imienia mąż postanowił ;-) niech ma i się cieszy
Syn - Alex
Córka - Viktoria

U nas to na razie rozmowy ;) nikt nie ma takiego imienia co by go nie odpuścił wogule z chłopcem to jakoś tąk naprawdę nie ma w czym wybierac;)

Carolajna nie denerwuj się :) tylko spokój cie uratuje;)

Ja bym chciała Igora, mąż Daniela
Mało imion męskich mi się podoba a w sumie to raczej kojarzą mi się z kimś. ...
Córkę mam Ninę i urodzona za granicą. A teraz jakbym miała wybrać dla dziewczynki to chyba Nela ale poznałam ostatnio uroczą Jagódkę i strasznie przypadła mi do gustu

Czesc.
Po pierwsze dzieki za zyczenia :*
Po drugie melduje sie dalej niezywa. Spiaczka dalej mnie meczy. Kurier przywiuzl kinekta dla mata i pare gier do skakania. Wakacje za 2 tyg to bedzie skakal i tancowal.
Na obiad.... Nic nie mam pomyslu.

Znowu dzis sie spotkalam z nieuczciwoscia. Ja to mam. Ciotka pisze co by jej dziecku pomoc rovote zalatwic i ze juz ma bilet do uk i to za 5 dni. Podobno ktos mu nocleg odmowol. To bym jeszcze przelkla. Ale po 3 godz zalatwiania i dogadaywania okazuje sie ze jeszcze jego dziewczyna za 2 tyg i jej kolezanka. I najlepiej wez ich do siebie za darmo odbierz z 2 konca kraju tez za darmo. A gdzie ka niby mam im dac pokoj u siebie? A potem pretensje beda.nielubie takiego naciagania. Oszz...

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry