reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Tez bym tak chciała ale mój lekarz jest rano w szpitalu popołudniu w przychodni teraz i tak musze do niego jeździć 30 km bo go do września nie będzie w Sączu w przychodni ehhh ale móże tam mają jakiś lepszy sprzęt ;-)

Mój rano też w szpitalu bo jest zastępcą ordynatora a później cały dzień we wtorek i czwartek w gabinecie :)

Patrzyłam właśnie na pogodę długoterminowa i szału nie ma na nasz urlop.. oby jak zwykle się nie sprawdziła ;)

Witam porannie a mnie obudził mechanik informując że części do naprawy autka to tysiaczek ech... a potem w laboratorium zostawiłam 250 więc ciężki poranek mialam:(

Gwiazdeczka moje ulubione danie to też chleb z pasztetem i ogórki małosolne tatuś mi z działeczki zrobił pycha! choć pewnie wartości odżywczych i witamin tam za wiele nie ma hehe

Eriska gratuluje wizyty czekam na fotkę na wątku wizytowym chwal się maluszkiem

Choco nie martw się maluszek jest jeszcze niewielki i ma dużą przestrzeń z amortyzacją! na pewno nic mu Twoja córcia nie zrobiła:) stres wiadomo robi swoje ale rzadko ktora z nas go nie ma:) Kciuki za wizytę!

Betula spokojnie weź magnez i odpoczywaj , ja tez mam takie dni w jeden nic nie czuję a na następny pochodzę i jest tragedia, lekarzowi mówiłam i nie kazał się tym martwić tylko leżec i przechodziło więc głowa do góry chyba ze baaardzo będzie boleć to dla bezpieczeństwa i komfortu psychicznego można to skonsultować:)

Bozienka kciuki za wizytę!

Carolajna ach te smaki:) Może miałaś tak jak ja że na początku mogły być dwa:)

Margerita masz rację, rano wstajesz szykujesz się i bach wizyta ja mam przeważnie popołudniu do tego zawsze z 2h obsuwy i to lekarz prywatny ale jest rozchwytywany więc cóż mi pozostaje:)
Miłego dnia wszystkim ja dziś jadę do rodziców zawsze czymś głowę zajmę:)

reklama
Do góry