reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

Ja w ostatniej ciąży dawałam sobie rękę obciąć,że będzie syn i jakże się zdziwiłam :-p

Co do zapeszania,to nigdy tak nie miałam,żeby w to wierzyć. W poprzedniej ciąży jednak tak bardzo odkładałam zakupy na dzień kiedy będę pewna płci, że po porodzie nie miałam dla Kajutki ani jednego ciuszka :-( Never again!

reklama
Ja mam ciuchy od sióstr i na chłopca i na dziewczynkę w wersji zima/ lato na dziewczynki na chłopca coś by trzeba było dokupić a z wózkami / łóżeczkami i innymi rzeczami to tez się nie martwię zostawię to co trzeba będzie dokupić na 7-8 miesiąc.

Landrynka wszystkiego najlepszego 7.07. fajna data:)
Kropek moja tez pierwsza dzidzia i pewnie jak będzie fikołki robić to pomyśle, ze jelita :) nawet nie będę wiedziała na co zwracać mam uwagę więc liczę na forumowe doświadczone ciocie:-)

My tu sobie liczymy tygodnie dni a Dzieciaczki i tak wyskoczą kiedy im się podoba, no chyba że cesarka to już bez ich zdania hhe

Właśnie Magda już dzwoniłas do położnej, zwalniasz tempo chociaż ciut?
Choco oj głupie one że hej ale bez nich... ja dostałam kwiatki na odjezdnym, buziaka i zobaczę mojego dopiero 23 lipca więc celibat na maxa! no ale cóż zycie ech boję się że się odzwyczaimy od siebie chociaż plus jest taki że nie mamy i szkoda nam czasu na kłótnie:)
Carolajna Twoja ciąża "łatwa w obsłudze" - nakarmić i jest dobrze heheh dzielna jestes mama !

Pochwalę się Wam ze moja kumpela zza biurka też starała się o dzidziusia( endometrioza, PCO nadwaga) schudła 10kg i nawet nie zdążyli wprowadzić żadnej stymulacji. Też ma na luty!! Z przyczyn ciążowych zamknęłyśmy nasz pokój hehe cała placówka kula że poleciałyśmy po bandzie!
Miłego dnia i udanych wizyt!

Ja w pierwszej ciazy chcialam dziewczynke a jest chlopak, jedyne z zabobonow co sie sprawdzilo to to, ze mialam bardzo ochote na slone rzeczy. Teraz chcialabym drugiego chlopaka :) :D aaa chinski kalendarz mi przepowiedzial chlopaka tez :D ciuszki skomplementuje jak sie dowiem plci, tzn albo wypiore i wyprasuje rzeczy Alexa sprzed roku albo sie bede rozgladac z uzywkami dla dziewczynki :)

Demolka
gratulacje dla kolezanki! W poprzedniej pracy dziewczyny zachodzily w ciaze jedna po drugiej :)

Landrynkane sto lat!

reklama
Do góry