reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

_zuzanka, aż strach tego używać 8 w 1 po przeczytaniu, chcesz wzmocnić paznokcie, a tu można się jeszcze choroby nabawić, czego to producenci nie wymyślą. Znalazłam ulotki do moich lakierów i obie są identyczne, maleńkim druczkiem, gały mi wyszły wyczytać :nerd:, ale nie ma wzmianki że nie można używać w ciąży, to może ok. Ale i tak się nastrachałam, hi hi, zmyję przed spaniem, kurcze zmywacz też z acetonem, ups, Przerwa w malowaniu paznokci, moze jedynie gdzieś na większe wyjście :eek:

reklama
Dziękuję Dziewczyny za pocieszenie :)

Ja wiem że mam być dobrej myśli, i bardzo się staram, brzuch mnie pobolewa, wzięłam z rana paracetamol. Narazie nie plamię, o tyle dobrze :)

Miłego dnia Dziewczyny, u mnie upalnie

Z tego co pamiętam to Magda wczoraj miała mieć gości więc pewnie dlatego nie pisała :)
Dziś już chyba miała odpoczywać wiec powinna się zameldować :)
Wywolujemy Magdę do tablicy!!;)

U nas też cieplutko :) a mnie tak jak w poprzedniej ciazy, po nocy bolą stopy, na szczęście nie puchna tylko bolą :)

Dziś idziemy na obiad do mojej mamy i w końcu będą golabki! :)

Hej dziewczyny,
Nova, spokojnie, mnie też wczoraj brzuch pobolewal, jeszcze się zdarza, jak mówiłam lekarzowi to mówił, że to normalne.
U mnie już 28 stopni, pogoda podejrzana, jakby burzowo, dzisiaj tylko do kościoła i w domu siedzę, bo nie lubię takiej pogody.
Magda faktycznie coś cichutko, pewnie intensywny weekend.
Pozdrawiam wszystkich :)

Hej mamusie, jestem w 8t4d ciąży, niestety nie wiadomo czy ciąża rozwija się prawidłowo. Widziałam już serduszko. Jutro kolejna wizyta u lekarza a w piątek w poradni patologii ciąży. Mam córkę 8 letnią a to moja 6 ciąża, 4 razy straciliśmy dzieciątko na wczesnym etapie ciąży.

Witam się i ja niedzielnie i choler... upalnie
Mój R przyjechał na kilka dni więc wypełnia mój czas:)
Wiecie to chyba u niektórych jest ten czas ciąży że te dolegliwości są inne, ja nie mm już takich mdłości, szarpie mnie tylko jak myje zęby hehe do nabrzmiałych piersi się przyzwyczaiłam ale też od kilku dni boli mnie brzuch, nie wiem czy moja torbiel aż tak urosła czy o co chodzi. Jutro mam wizytę więc będę wiedzieć co i jak
Nova trzmam z całej siły kciuki żeby wszystko było oki:)
Kr0pek gartuluje mam nadzieję że wkrótce dołaczę do Ciebie. Miłego dnia wszystkim

reklama
witaj Carolajna, oby tym razem się udało

Jutro jak będę mieć wyniki krwi dam Wam znać, sama jestem bardzo ciekawa
Dzisiaj odpoczywam, na szczeście u mnie w domu chłodno, mamy rolety więc na dzień spuszczamy i da się wytrzymać

Nie wiem jak u Was ale u mnie ponad 37 stopni, smażyć można jajka na zewnątrz :)

Do góry