reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Bozienka, ja w ogóle coś z mięsem mam porobione... Ostatnio zrobiłam lazanie. Wiecie ile czasu zajęło mi wydłubywanie z niej mięsa mielonego? ;)

Hej dziewczyny!
Ja w weekend podczytywałam z telefonu ale na grillu u rodziców byłam i jakos weny brakowalo mi aby cos naskrobać. Dzisiaj moje pierwsze usg i może dlatego w nerwach cały weekend byłam. Trzymac kciuki o 16:30 :tak:

Kropek uważaj na Was Kochana! i pamiętaj lepsza jedna wizyta więcej niż mniej. Może wypróbuj jak Magda pisała magnez- nie zaszkodzi a może pomóc.
Choco cieszę się ze humorek już lepszy, udanych zakupów!
Aschlee zdecydowanie wymiatasz z zachciankami:) Czytam i szukam co z tą niespodzianka? chyba że mąż Cię tak zaskoczył że jeszcze nie jesteś w stanie pisać hehe
Zuzanka przykro mi z powodu Babci i szybkiego końca remontu:)
Margeritta to życzę miłego czasu w gronie przyjaciółek:)
Jadźka zazdroszczę ech... do tego pogoda ma być super:) My standardowo do Dziwnow ale jeszze nic nie szukałam może byc kiepsko ale cóż nie wiedzieliśmy kiedy mój będzie mógł wziąść urlop i szkoda byłoby zeby zaliczka przepadła więc będę szukać na ostatnią chwile...
Olcia to nie tylko ja mam taki wywalony brzuch ale tylko po jedzeniu, choc dzisiaj rano cos ciut odstaje ale może to po większej kolacji bo zamarzyła mi się sałatka jarzynowa ze wszystkich swoich młodziutkich warzywek pycha:)
Magda po kefirze z ogórkiem to dopiero miałabym rewolucje hehhe ja za jogurtami , kefirami nie przepadam staram się zmuszać bo zdrowe ale kiepsko mi to idzie:) Ty miałabyś się poddac katarowi czy jakiemuś bólowi! Kto jak kto ale nie Ty dasz radę, szkoda że nie jestes bliżej to bym Ci pomogła chociaż w opiece nad Szkrabami, ponoć jestem "najlepszą ciocia":) Trzymaj się!A
Ati powodzenia! Czekamy na relację!
Bozienka widzę że Ty też eksperymenty popijasz, podziwiam u mnie by to nie przeszło, biedna Twoja córcia ale będzie miała już z głowy ospę.
Milenia z wycofaniem może być problem, następnym razem przełącz kanał na bardziej życzliwy dla ciężarnych hehe
M@linka widzę że skoro zakupki to dzidziuś rośnie:)
Betula zakaz czytania i panikowania! Chociaż sama czasami to robię ale walczę z tym. To też mój pierwszy skarb pierwszy rok temu stracony, drugi tydzien temu, ale modle się i staram wierzyć że teraz już będzie dobrze i doczekamy się Maleństwa:)
Błagam dziewczyny tylko nie o jedzenie bo znowu bed głodna, Madziolina, Panna Migotka jak się czujecie?
Miłego dnia wszystkim jak kogoś pominęłam to sorki ale za dużo tego było hehe

reklama
Do góry