reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Choco, co do bucików, to moja stawiała pierwsze kroczki w Guciach. Nie są najtańsze, ale u nas się sprawdziły. Trzymam jeszcze tą pierwszą parę na pamiątkę.

Jadźka super że na wizycie wszystko ok :tak:
Betula mi nawet do głowy nigdy nie przyszło żeby rozkminiać kształt pęcherzyka…pewnie gdyby coś było nie tak to lekarz by Ci powiedział, nie martw się na zapas
Magda_z_uk ja też nie chciałam mówić jeszcze o ciąży ale mój T chlapnął ojcu swojemu no i dalej już poszło niczym błyskawica… ale od rodziny to się chyba z daleka będę trzymać na razie bo mnie działają na nerwy strasznie…no i mam wrażenie że jakoś nieliczni cieszą się razem z nami… :-(A Ty Kochana idź do lekarza, jak jest już ropa to nie ma żartów…żeby Ci się z zatokami coś nie działo zaraz:baffled:
Kropek dobrze, że już lepiej…oszczędzaj się jednak co by nie wróciły te skurcze
Zuzanka wyrazy współczucia z powodu śmierci babci
[*] Poprawy samopoczucia i uważaj na siebie na wyjeździe
Choco moja Młoda też się na mnie kładzie i uwiesza czasem…nie ma opcji żeby to całkowicie wykluczyć…też mam nadzieję, że nic się nie stanie… W końcu tyle mam rodzi kolejne dzieci i daje radę z młodszymi . Powodzenia u lekarza i udanych łowów łóżkowych ;-) Butki polecam Emelki, my je uwielbiamy od pierwszych kroczków. Na komary raczej przyklejałam zawsze plasterki na wózek albo ubranko gdzieś w niewidocznym miejscu..nie używaliśmy jeszcze żadnych psikadeł bo ja sama ich nie lubię aczkolwiek nie sądzę żeby te dwa miesiące robiły jakąś różnicę.
Bozienka oj to Ci niespodzianka… szybkiego powrotu do zdrowia dla córci! A Ty ospę miałaś?
Milenia Ty lepiej tego nie oglądaj, odwrotu już nie ma… ale da się przeżyć;-)

Ja jakoś żyję, chociaż moje samopoczucie ostatnio pozostawia wiele do życzenia...dzisiaj jak mi się uda to muszę kupić sobie jakieś spodnie bo w nic się już nie mieszczę:sorry: Miłego dnia:tak:

M@linka, no niestety ja jestem z tych czytających - czytam, analizuję i porównuję. Na ogromnej większości zdjęć pęcherzyki mają piękne okrągłe kształty. A mój bąbel jakoś tak jest ulokowany w tym pęcherzyku, że wydaje mi się, że nie ma wystarczająco miejsca.

Ale generalnie to moja pierwsza "normalna" ciąża, do tego panikara ze mnie i pesymistka, a wszystko to tworzy mieszankę wybuchową :-D

betula no ja też niestety mam takie tendencje...;-)choć w tej ciąży jest zdecydowanie lepiej, chyba przez to że mam mniej czasu na czytanie:-p aczkolwiek z ciekawości spojrzę na zdjęcia usg z poprzedniej ciąży...;-)

Hej kochane :happy:

Mam doła. Wszystko mnie boli. Nie chodzi o brzuch itp. Bolą mnie plecy. Tak dziwnie. Między nerkami,a łopatkami, zwłaszcza z prawej strony. Ledwo chodzę. Źle spałam w nocy. Katar mam masakryczny. Mam dość wszystkiego. Boje się, że znowu coś się stanie...dziś nie umiem być ponad tym :-(

reklama
Do góry